פורסם 2013 במאי 2212 שנים הפרס השמיני הכי נמוך זתומרת 3 מספרים אם אני מבין נכון 25 שח או 50 זה נמוך אבל הפרס שמעליו כבר רשום שהוקצו לו 4 מיליון רק בשבילו אז שם אולי מתחיל להיות שווה אבל אני לא מבין בדיוק את הנוסחא ולא מבין מה רמת הניחושלפי דעתי 3 מספרים פלוס מספר נוסף "לפרס השביעי בהגרלה יתווסף סך של 4 מיליון ₪ שיחולק בין כל הזוכים ברמת פרס זו, סכום זה יתווסף להקצאה של 6.84% (בקירוב) מסכום התקבול הכולל של ההגרלה שיחולק בין כל הזוכים ברמת פרס זו."אם מסתכלים על טבלא של זכיות של הגרלה שעברה בפרס אחד מעל האחרון רואים 17 אלף זכיות http://www.pais.co.il/Lotto/pages/Last_Results.aspx?Lottery=2478נגיד באמת הקצו 4 מיליון לרמת פרס הזאת אפשר לחלק 4 מיליון ב 17 אלף ויוצא 235 שח במקום ה 63 שח שמופיע שם פי 3.7 מהרגילוזה מדובר על לנחש שלושה מספרים + 1 לפי מה שאני מביןאם עולים עוד שלב אחד נוסף וסביר של לנחש ארבעה מספרים דבר שקרה לי ולאנשים שאני מכיר כמה פעמים ולהניח שגם ברמת פרס ההיא הוקצו 4 מיליון אפשר לחלק ל 9000 שמופיע שם ויוצא 444 שח במקום 73 שח בדרך כלל פי 6 מהרגיל עכשיו רק צריך לעשות חישוב של מה הסיכוי להוציא ניחושים של שלוש +1 או ארבע מספרים ולהשוות אם זה כדאי עם סכום הזכיות החריגמה שבטוח יותר כדאי מתמיד היה שווה למלא הפעם לפי דעתיעריכה"http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%95פה מצאתי טבלה של הסתברות לנחש שלושה מספרים סיכוי של 1 ל 30 שלושה מספרים ומספר נוסף 1 ל 181ארבעה מספרים 1 ל 389 המחיר לכרטיס לוטו מלא רגיל הוא 40 שקל לפי מה שאני רואה פה ויש 14 משבצות ניחושיםזתומרת נגיד נמלא 389 משבצות שזה 27 כרטיסי לוטו מלאים של 14 משבצות זה יעלה לנו באזור של 1200 שקלואמור לצאת לנו פעם לפי הסתברות פעם אחת ארבעה מספרים שיביאו לנו 440 שקל ואמור גם לצאת שלוש מספרים ומספר נוסף פעמיים לפי הסתברות של 1ל 181 שזה עוד 460 שקל ולפי הסתברות של 1 ל 30 שיצא שלושה מספרים זה אמור לצאת 12 פעמים ב 389 משבצות ששלחנו או 27 כרטיסים מלאיםומקבלים 25 שקל על שלושה מספרים כפול 12 זה יוצא 300 שקלאם נוסיף את כל הזכיות 300+460+440=900 שקלועלה לנו הכרטיסים מעל 1200 שקלעכשיו התמונה קצת יותר ברורה דווקא יחס די טוב למי שאוהב להמר יש סיכוי לא רע לקבל חלק ניכר מההשקעה בחזרה או אולי להרוויח בסוף בגלל הכמות הגדולה הכוללת של הכרטיסים ששלחתאבל שכחתי כמובן שאם מישהו זוכה בפרס הראשון אז כל החלוקה הזאת בכלל לא יוצאת לפועל והזכיות יהיו קטנות ורגילותבהגרלות שנחשבות עם סיכוי טוב לזכיה לאנשים תמימים בדרך כלל יש הרבה אבל הרבה יותר מהמרים ,מה שאומר שיש יותר "זכיות" ,והכסף מחולק להרבה יותר אנשים אז זה יוצא סכום קטן בהרבה רוצה להמר עם סיכוי טוב יותר לזכיה ? תיקנה אגחים בסיכון גבוה תיקנה מניות של חיפושי נפט תיקנה מטח עם תנודות גדולות בקיצור דברים עם סיכוי לזכיה גדולים יותר מהסיכוי שיפגע בך ברק למרות שהימורים כמו הימורים ,ברוב המיקרים מפסידים פשוט עם כבר שיהיה סיכוי טוב יותר
פורסם 2013 במאי 2212 שנים אנשים לא מבינים עד כמה זכייה בפרס הראשון בלוטו היא חסרת סיכוי.קח מטבע ותטיל אותו 24 פעם. יצא לך 24 פלי רצוף? לך תמלא לוטואחרת אין על מה לדבר
פורסם 2013 במאי 2212 שנים לגבי ההגבלה ל28 מיליון - בזמנו כשהאוצר החליט להגביל את הפרס הראשון נטען שככול הסכום גדל וגדל ככה אנשים ממלאים יותר טפסים או קונים טפסים יקרים יותר (שיטתי, דאבל שיטתי, שיטתי חזק).אני לא זוכר אם נעשה על זה מחקר ועל בסיס זה הגבילו או שלא אבל בזמנו דובר שאלה ששולחים הרבה טפסים כשהפרס גדל וגדל הם אותם אנשים שמתקשים לסיים את החודש ועצם הגדלת הפרס אחרי כל הגרלה גורמת להם "להשקיע" סכומים גדולים יותר בטפסים.עכשיו כשהפרס מגיע ל28 ולא זוכים בו, הפרסים מתחתיו גדלים, הפרס השני מתחיל ב1.5 במקום 0.5 שיש בדר"כ וכו'.ספציפית אחרי הזכייה האחרונה (בהגרלה של אתמול) ואחרי שלא לקחו את הפרס הראשון במשך 5-6 הגרלות או משהו כזה עד אתמול, הפרס הראשון הוא 10 מיליון ולא 4 כמו שיש בדר"כ אחרי זכייה בפרס הראשון.לסיכום, בכל מקום שבו יש מוסד הימורים, The House always wins...
פורסם 2013 במאי 2212 שנים זה הולך ככה ככל שהפרס גדול יותר הכן יש יותר מהמרים ,או יותר נכון יש יותר טפסים שנישלחים חלקם מהמרים קבועים שמוצאים יותר כסף וחלקם אנשים ששמעו פרס גדול והחליטו לנסות בנוסף שיש הגרלות שנחשבות קלות ,דוגמה לכך זה בטוטו שיש מיקרים עם הרבה יחסית קבוצות חזקות מול חלשות אז גם אז יש יותר הימורים אני זוכר מיקרה אחד שהאבא הדביל שלי ,חשב שזכה במשהו אבל בגלל שהיו הרבה זוכים ,בפועל הוא הפסיד כסף על המילוי
פורסם 2013 במאי 2212 שנים מחבר הנה הנתונים מההגרלה http://www.pais.co.il/Lotto/Pages/last_Results.aspxבאמת מילאו יותר איפה שהיה רשום 117 אלף בהגרלה הקודמת עכשיו מופיע 221 אלף זכיות בניחוש שלוש מספריםמה גם שאני רואה שזכו בפרס הראשון 28 מיליון ככה שכל הזכיות האחרות נשארו בסכומים המקובלים
פורסם 2013 במאי 2212 שנים הנה הנתונים מההגרלה http://www.pais.co.il/Lotto/Pages/last_Results.aspxבאמת מילאו יותר איפה שהיה רשום 117 אלף בהגרלה הקודמת עכשיו מופיע 221 אלף זכיות בניחוש שלוש מספריםמה גם שאני רואה שזכו בפרס הראשון 28 מיליון ככה שכל הזכיות האחרות נשארו בסכומים המקובליםנו היה צפוי גם לא נדע מי היה הזוכה ב28 מיליון ,יש שחושבים שלא תמיד יש זוכה אמיתי
פורסם 2013 במאי 2312 שנים האמת נימצאת שם .... כן אני אולטרה טורבו סופר חנון ,שעדין זוכר סדרות ומישחקים משנות ה90 של המאה הקודמת
פורסם 2013 במאי 2312 שנים בסכומים מצטברים של מיליארדים(כן כן מיליארדים) אני כמעט בטוח שבעלי תפקידים בכירים במפעל הפיס, ואלו שאמורים לפקח עליהם, מריצים תרמית כלשהיא.כשיש תחלופה של אנשים(מחוסר ברירה), יש גישושים כדי לקבוע האם אפשר "לעבוד איתם", ואם המועמדים לא מהסוג הנכון, מכשילים את המינוי ומקדמים מישהו אחר.
פורסם 2013 במאי 2312 שנים יש גם שחושבים שמעולם לא נחתנו על הירח, ושחושבים שפרס רצח את רבין.פרס אכן רצח את רבין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.