עבור לתוכן

הגרלת לוטו ששודרה כרגע

Featured Replies

פורסם
הפרס השמיני הכי נמוך זתומרת 3 מספרים אם אני מבין נכון 25 שח או 50 זה נמוך

אבל הפרס שמעליו כבר רשום שהוקצו לו 4 מיליון רק בשבילו אז שם אולי מתחיל להיות שווה אבל אני לא מבין בדיוק את הנוסחא ולא מבין מה רמת הניחוש

לפי דעתי 3 מספרים פלוס מספר נוסף

"לפרס השביעי בהגרלה יתווסף סך של 4 מיליון ₪ שיחולק בין כל הזוכים ברמת פרס זו, סכום זה יתווסף להקצאה של 6.84% (בקירוב) מסכום התקבול הכולל של ההגרלה שיחולק בין כל הזוכים ברמת פרס זו."

אם מסתכלים על טבלא של זכיות של הגרלה שעברה בפרס אחד מעל האחרון רואים 17 אלף זכיות

http://www.pais.co.il/Lotto/pages/Last_Results.aspx?Lottery=2478

נגיד באמת הקצו 4 מיליון לרמת פרס הזאת אפשר לחלק 4 מיליון ב 17 אלף ויוצא 235 שח במקום ה 63 שח שמופיע שם פי 3.7 מהרגיל

וזה מדובר על לנחש שלושה מספרים + 1 לפי מה שאני מבין

אם עולים עוד שלב אחד נוסף וסביר של לנחש ארבעה מספרים דבר שקרה לי ולאנשים שאני מכיר כמה פעמים

ולהניח שגם ברמת פרס ההיא הוקצו 4 מיליון אפשר לחלק ל 9000 שמופיע שם ויוצא 444 שח במקום 73 שח בדרך כלל פי 6 מהרגיל

עכשיו רק צריך לעשות חישוב של מה הסיכוי להוציא ניחושים של שלוש +1 או ארבע מספרים ולהשוות אם זה כדאי עם סכום הזכיות החריג

מה שבטוח יותר כדאי מתמיד היה שווה למלא הפעם לפי דעתי

עריכה"

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%95

פה מצאתי טבלה של הסתברות

לנחש שלושה מספרים סיכוי של 1 ל 30

שלושה מספרים ומספר נוסף 1 ל 181

ארבעה מספרים 1 ל 389

המחיר לכרטיס לוטו מלא רגיל הוא 40 שקל לפי מה שאני רואה פה ויש 14 משבצות ניחושים

זתומרת נגיד נמלא 389 משבצות שזה 27 כרטיסי לוטו מלאים של 14 משבצות זה יעלה לנו באזור של 1200 שקל

ואמור לצאת לנו פעם לפי הסתברות פעם אחת ארבעה מספרים שיביאו לנו 440 שקל

ואמור גם לצאת שלוש מספרים ומספר נוסף פעמיים לפי הסתברות של 1ל 181 שזה עוד 460 שקל

ולפי הסתברות של 1 ל 30 שיצא שלושה מספרים זה אמור לצאת 12 פעמים ב 389 משבצות ששלחנו או 27 כרטיסים מלאים

ומקבלים 25 שקל על שלושה מספרים כפול 12 זה יוצא 300 שקל

אם נוסיף את כל הזכיות

300+460+440=900 שקל

ועלה לנו הכרטיסים מעל 1200 שקל

עכשיו התמונה קצת יותר ברורה

דווקא יחס די טוב למי שאוהב להמר יש סיכוי לא רע לקבל חלק ניכר מההשקעה בחזרה

או אולי להרוויח בסוף בגלל הכמות הגדולה הכוללת של הכרטיסים ששלחת

אבל שכחתי כמובן שאם מישהו זוכה בפרס הראשון אז כל החלוקה הזאת בכלל לא יוצאת לפועל והזכיות יהיו קטנות ורגילות

בהגרלות שנחשבות עם סיכוי טוב לזכיה לאנשים תמימים

בדרך כלל יש הרבה אבל הרבה יותר מהמרים ,מה שאומר שיש יותר "זכיות" ,והכסף מחולק להרבה יותר אנשים אז זה יוצא סכום קטן בהרבה

רוצה להמר עם סיכוי טוב יותר לזכיה ? תיקנה אגחים בסיכון גבוה

תיקנה מניות של חיפושי נפט

תיקנה מטח עם תנודות גדולות

בקיצור דברים עם סיכוי לזכיה גדולים יותר מהסיכוי שיפגע בך ברק

למרות שהימורים כמו הימורים ,ברוב המיקרים מפסידים

פשוט עם כבר שיהיה סיכוי טוב יותר

פורסם

אנשים לא מבינים עד כמה זכייה בפרס הראשון בלוטו היא חסרת סיכוי.

קח מטבע ותטיל אותו 24 פעם. יצא לך 24 פלי רצוף? לך תמלא לוטו

אחרת אין על מה לדבר

פורסם

לגבי ההגבלה ל28 מיליון - בזמנו כשהאוצר החליט להגביל את הפרס הראשון נטען שככול הסכום גדל וגדל ככה אנשים ממלאים יותר טפסים או קונים טפסים יקרים יותר (שיטתי, דאבל שיטתי, שיטתי חזק).

אני לא זוכר אם נעשה על זה מחקר ועל בסיס זה הגבילו או שלא אבל בזמנו דובר שאלה ששולחים הרבה טפסים כשהפרס גדל וגדל הם אותם אנשים שמתקשים לסיים את החודש ועצם הגדלת הפרס אחרי כל הגרלה גורמת להם "להשקיע" סכומים גדולים יותר בטפסים.

עכשיו כשהפרס מגיע ל28 ולא זוכים בו, הפרסים מתחתיו גדלים, הפרס השני מתחיל ב1.5 במקום 0.5 שיש בדר"כ וכו'.

ספציפית אחרי הזכייה האחרונה (בהגרלה של אתמול) ואחרי שלא לקחו את הפרס הראשון במשך 5-6 הגרלות או משהו כזה עד אתמול, הפרס הראשון הוא 10 מיליון ולא 4 כמו שיש בדר"כ אחרי זכייה בפרס הראשון.

לסיכום, בכל מקום שבו יש מוסד הימורים, The House always wins...

פורסם

זה הולך ככה

ככל שהפרס גדול יותר הכן יש יותר מהמרים ,או יותר נכון יש יותר טפסים שנישלחים

חלקם מהמרים קבועים שמוצאים יותר כסף

וחלקם אנשים ששמעו פרס גדול והחליטו לנסות

בנוסף שיש הגרלות שנחשבות קלות ,דוגמה לכך זה בטוטו שיש מיקרים עם הרבה יחסית קבוצות חזקות מול חלשות

אז גם אז יש יותר הימורים

אני זוכר מיקרה אחד שהאבא הדביל שלי ,חשב שזכה במשהו

אבל בגלל שהיו הרבה זוכים ,בפועל הוא הפסיד כסף על המילוי

פורסם
  • מחבר

הנה הנתונים מההגרלה

http://www.pais.co.il/Lotto/Pages/last_Results.aspx

באמת מילאו יותר איפה שהיה רשום 117 אלף בהגרלה הקודמת עכשיו מופיע 221 אלף זכיות בניחוש שלוש מספרים

מה גם שאני רואה שזכו בפרס הראשון 28 מיליון ככה שכל הזכיות האחרות נשארו בסכומים המקובלים

פורסם
הנה הנתונים מההגרלה

http://www.pais.co.il/Lotto/Pages/last_Results.aspx

באמת מילאו יותר איפה שהיה רשום 117 אלף בהגרלה הקודמת עכשיו מופיע 221 אלף זכיות בניחוש שלוש מספרים

מה גם שאני רואה שזכו בפרס הראשון 28 מיליון ככה שכל הזכיות האחרות נשארו בסכומים המקובלים

נו היה צפוי

גם לא נדע מי היה הזוכה ב28 מיליון ,יש שחושבים שלא תמיד יש זוכה אמיתי

פורסם

יש גם שחושבים שמעולם לא נחתנו על הירח, ושחושבים שפרס רצח את רבין.

פורסם

האמת נימצאת שם ....

כן אני אולטרה טורבו סופר חנון ,שעדין זוכר סדרות ומישחקים משנות ה90 של המאה הקודמת

פורסם

בסכומים מצטברים של מיליארדים(כן כן מיליארדים) אני כמעט בטוח שבעלי תפקידים בכירים במפעל הפיס, ואלו שאמורים לפקח עליהם, מריצים תרמית כלשהיא.

כשיש תחלופה של אנשים(מחוסר ברירה), יש גישושים כדי לקבוע האם אפשר "לעבוד איתם", ואם המועמדים לא מהסוג הנכון, מכשילים את המינוי ומקדמים מישהו אחר.

פורסם
יש גם שחושבים שמעולם לא נחתנו על הירח, ושחושבים שפרס רצח את רבין.

פרס אכן רצח את רבין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים