עבור לתוכן

הטבלט לא קולט את הרשת הביתית המוגברת באמצעות מגדיל טווח

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה.

מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים

של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית

יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת.. באסה....

בתמיכה הטכנית אמרו לי שאולי צריך לשנות את ערוץ השידור של הראוטר - יש לי ראטור אלחוטי netgeer של בזק - התקשרתי אליהם וביקשתי לשנות ערוץ - זה לא עזר בכלל.

האם יש סיבה לכך שהגדלת הטווח לא משפיעה על הטבלטים? האם יש פתרון אחר?

אודה לכל מי שיכול לעזור

פורסם

הסתקלתי על ה Specs שלו ורשום שם שהוא תומך רק ב G/B וזה אומר שאתה חייב לאפשר חיבור G/B במגבר טווח ובנתב כי אחרת הוא לא יצליח להתחבר . ( היום הטכנולוגיה הנפוצה היא N)

אם כל זה לא עוזר

תנסה להתקין את האפליקציה הזאת

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer&hl=en

ותבדוק עוצמת קילטה שלו אולי זה בעיה שהאנטנה של הטבלט לא משהו. האפליקציה גם תצביע על תדרים פנויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים