עבור לתוכן

עזרה במציעת תוכנה לגיבוי מלא של כל מערכת ההפעלה במידה והדיסק כשל

Featured Replies

פורסם

ערב טוב!

עד לא מזמן הייתי משתמש בnorton ghost בתור תוכנת גיבוי. הייתי מגבה בצורה דיי לא נוחה הייתי נכנס לתוכנה דרך boot ומגבה את כל הדיסק לimage disk וככה זה היה כל חודש פחות או יותר..

זה לא נוח וגם נראה לי שזה דיי פרמיטיבי :undecided:

היתרון היחסי לשאהר האופציות שאני מכיר שאם במידה והדיסק קשיח שלי הפסיק לעבוד כל מה שאני צריך זה להחליף\לרכוש דיסק חדש..

מישהו מכיר תוכנה זהה שעושה את זה בצורה אוטומטית או יותר נוחה?

נ.ב

במידה וזה לא האשכול המתאים מנהלים לעביר!

ותודה רבה לעונים

פורסם

2 תוכנות:

1. Acronis True Image 2013 גיבוי (תזמונים אוטומטיים) ושחזור - עולה כ 32.5$ כ 120 ש"ח

2. Paragon - גרסת Backup & Recovery 12 Home לגיבוי (תזמונים אוטומטיים) ושחזור - עולה כ 40$ כ 146 ש"ח

או גרסת Hard Disk Manager 12 Suite העןלה 10$ יותר ומאפשרת ניהול הדיסקים הקשיחים

השתמשתי בשתיהן (כעת עובד עם Acronis True Image 2013) והן אמינות.

פורסם

החל מ NT 5.1 אתה יכול ליצור אימג' של דיסק קשיח online ובלי שום צורך ב live CD באמצעות VSS.

כל מוצר imaging היום תומך בזה. אפילו כלים פשוטים כמו Disk2VHD מייצרים לך אימאג' של כונן מערכת פעיל בזמן ותוך כדי עבודה.

פורסם
  • מחבר

נכון עכשיו קראתי על זה מאט! השאלה אם היא יכולה להיות מתוזמנת כל X זמן בלי תערבות שלי?

פורסם
  • מחבר

אממ..

פורסם

אני לא מכיר את התוכנות ש MULTICORE ציין,

בתוכנות ה IMAGING שציינתי בין שלל התכונות

קיימת אפשרות של גיבוי מחזורי דיפרנציאלי ואינקרימטלי (שמירת השינויים שנעשו בין הגיבויים השונים)

שמנסיוני חוסך הרבה מאוד מקום בדיסק הגיבוי.

פורסם

אני לא ציינתי שום תוכנות (הדוגמא של Disk2VHD היא לא פתרון גיבוי אלא הוכחה). מה שניסיתי להסביר זה שניתן לבצע snapshot של disk תוך כדי עבודה ללא שום בעיה בעזרת מימוש של VSS (שקיים החל מ NT5.1 והלאה).

פורסם
  • מחבר

האבדתי אותך!

(למרות שנראה לי שהבנתה אותי).

פורסם
  • מחבר

Multicore??

פורסם
  • מחבר

סליחה! התבלבלתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים