עבור לתוכן

התעייצות לגבי עכבר גיימינג חדש

Featured Replies

פורסם

שלום , לאחורנה הdeathadder black שלי מת בייסורים קשים אחרי שנה וקצת של שימוש ואני מחפש את העכבר הכי טוב בשוק

אז כמה מילים על כל עכבר שהיה לי

mx518 : נתן עבודה 10 שנים רצוף , לאחרונה מתנתק רדומלית והגלגלת לא עובדת , כנראה העכבר הכי טוב שהיה לי אי פעם , חיישן מושלם

deathadder black : מרגיש מעולה , חיישן מושלם כמו של הmx518 , אהבתי את החומרים שהוא עשוי ממנו אבל שונא את רייזר ולא מוכן לקנות מוצרים שלהם שוב

g500 : לא גדול לי מידי אבל לא נוח לאחיזה שלי שהיא יותר בסגנון finger tip , שנאתי את המשטח המחוספס שלו בצדדים והגלגלת הייתה זוועה

g9x : העכבר הכי גרוע שהיה לי אי פעם , פשוט זוועה מכל אספקט אפשרי

steelseries ikari : אני משתמש בו עכשיו והוא נוח לגלישה וכו' אבל בזמן משחק רציני אני מרגיש שהאחיזה שלו חורה לי ואני מפספס לא מעט skill shots בגלל זה , אני אוחז אותו רק מקדימה ואני מרגיש שכל האחורה שלו מיותר מגושם

וזהו נראה לי , העכבר שאני מחפש עכשיו צריך להיות מתאים לfinger tip ו palm חשוב מאוד שהצדדים לא יהיו מחוספסים (כמו G500) או glossy (כמו הrazer 3.5) אין לי צורך בחיישן מדוייק כמו של הda וg400 כי אני לא משחק fps תחרותי , אני משחק על בערך 500-700DPI

עכברים שיש לי בראש:

CM Spawn (מפחד שהוא יהיה כמו הg9x)

Steelseries sensei

Steelseries sensei RAW glossy

Steelseries sensei RAW rubberized - העכבר המועדף עלי כרגע

(אם אתם שואלים למה לא ללכת על G400 זה כי G400s אמור להגיע בקרוב אז אני מעדיף לחכות)

תודה על העזרה וסליחה על החפירה

פורסם

Zowie AM GS או Mionix Naos 3200 יהיו בחירה טובה.

פורסם
  • מחבר
Zowie AM GS או Mionix Naos 3200 יהיו בחירה טובה.

אבל הMionix אפילו יותר רחב מה Ikari שלי ולא נראה שהוא מתאים לfinger tip

Zowie AM GS אין מצב בגלל הצדדים הglossy

קראת בכלל קרא את מה שכתבתי? :<

פורסם

יש ל-Zowie AM גרסה בלי GS כלומר בלי ה-Glossy.

פורסם
  • מחבר

למה לא FK נניח?

פורסם

בכללי הם אותו עכבר רק באריזה שונה. שינוי במבנה של העכבר (נמוך יותר), בהתאם לגודל היד שלך וצורת האחיזה שלך יכול להיות שהוא יהיה יותר נוח. הם גם שדרגו את הציפוי של העכבר לאחד איכותי יותר שיחזיק יותר זמן וירגיש יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

הזמתי את הSensei raw כבר , רציתי אותו כבר המון זמן , בכל אופן אני אצטרך אופטי בכל מקרה מתי שהוא בעתיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים