פורסם 2004 בפברואר 921 שנים LOLזה אמור להיות בשנת 2005-2006אהה אני מחכה לשתי משחקים הכי טובים שישHALF LIFE 2MAFIA 2יש לי את כל הסידרה המקורית של HLואני פשוט חייב לשחק בהשמך למשחק הכי גדול שיצא כמעט חחח חוץ מ-HL1
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים יש לי את כל הסידרה המקורית של HL כל הסדרה... בסה"כ היה משחק אחד עד כה. : המודים ששוחררו למשחק לא ממש נחשבים...
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים כל הסדרה... בסה"כ היה משחק אחד עד כה. : המודים ששוחררו למשחק לא ממש נחשבים... מה אם COUNTER STRIKE HL BLUE SHIFT שתי משחקים טובים בהמשך הראשון אתה משחק חייל מארינס ובשניא תה משחק את בארני שוטר בבק מייסה
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים Counter Strike זה MOD.בנוגע ל Blue Shift, נכון (טעות שלי)... ניתן לקרוא לזה המשך.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים From AmazonDoom 3 Availability: This item will be released on June 1, 2004. You may order it now and we will ship it to you when it arrives.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים מה אתם מבלבלים את השכל?!doom3 יוצא באמצע השנה ולא ב 2005-2006למה לומר שטויות??
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים מחבר id Software has NOT supplied a release date for this title. We will provide a date as soon as one is announced. Pricing listed is an estimate and is subject to change. You will not be charged more than the listed price.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.