עבור לתוכן

מסך סביב ה 24" עבור עיצוב אתרים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לברר עד כמה צריך מסך בעל אפשרות כיול וכיסוי צבעים רחב (Wide Color Gamut), לעבודות שרובם זה עיצוב אתרים Web Design, וממש קצת הדפסות.

בגדול יש צורך (לא דחוף) במסך ברזולוציה 1920X1200 (יחס 16X10 נוח יותר לעבודה) ורצוי שיהיה בעל PIVOT.

גודל מסך בשביל שיהיה שידרוג קטן אז נראה לי 24"

עכשיו קיים מסך CHIMEI 22" כמובן עם פאנל TN.

התקציב לא מוגדר עדיין.

1) לאיזה כיוון של מסכים צריך להתחיל להסתכל?

בגדול אני הבנתי שיש מספר שחקנים ראשיים.

היקר ביותר זה:

Eizo Flexscan S2433WH

מתחתיו הבנתי זה U2410 ומחליפו U2413.

ופנאל בעל Gamut סטנדרטי זה הU2412M.

לגבי U2413 קראתי ביקורת ב TFTCENTRAL שבעצם אומרים שהוא מחליף את הU2410 הוותיק.

לצערי לא אני ולא מי שיעובד על המסך לא הבנו חלק מהביקורת, כנראה בגלל אנחנו פשוט לא יודעים מספיק על ההיבט הזה ואין לנו מושג אפילו איך מכיילים מסך.

2) אם קונים מסך Wide Color Gamut, אז גם בשביל שיציג צבעים טובים צריך לכייל אותו או שהוא מגיע מכוייל מהמפעל.

3) PVA מציג שחורים יותר טוב מIPS כלומר ה EIZO עדיף יותר לדפוס נכון?

4) IPS עדיף יותר למגוון רחב של צבעים שזה יותר מתאים לWeb Design?

נ.ב

אני מודע לזה שהתקציב מעליון 5K עד התחתון 1K רחב מידי, אני רק רוצה לדעת להן צריך לכוון לדרישות.

תודה.

פורסם

אתה שואל אותנו אם חשוב לך טווח צבעים רחב? אם כך כנראה שאתה לא צריך את זה.

פורסם
  • מחבר

השאלה הראשונה בכלל מתמקדת לאיזה כיוון ללכת.

אני שאול עד כמה חשוב, כלומר אם זה לא לפרינט אז עד כמה צריך להשקיע בפאנל וGamut רחב?

אני לא שואל אם חשוב לי או לא, ברור שיש עדיפות שהצבע יהיה כמה שיותר אמיתי.

השאלה השניה יותר נכון רצף שאלות, אם אני כבר לוקח מסך Wide Color Gamut הוא מגיע מכוייל, אני צריך לכייל, איך מכיילים, צריך לקנות מכשיר כיול מיוחד וכו'...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שמע, אני החלטתי לא לשבור את הראש יותר מדי. היה לי דל 2007WFP לפני 6 שנים שמסכים מעל 20" עוד היו יקרים. לפני שנה החלפתי ל U2410 ואני פשוט נהנה כל יום מחדש (יש לנו עכשיו שניים כאלה בבית בתכנון לשלישי). מסך מדהים לכל מה שרק תרצה. טיפה איכותיים ממנו זה ה 27" וה 30".

פורסם

לי יש את המסך של DELL 2408WFT אבל הגרסה המשופרת לא הרגילה עכשיו הסבר

מסך רגיל TN נותן 62% צבעים ופחות דייוק בצבעים ופחות מ 16000000 צבעים מהתקן העולמי שאתו מובילה ADOBE

מסך רגיל נותן72% צבעים 80% יותר מדויק ו 16000000 צבעים מלא לפי התקן העולמי של ADOBE

המסך המשופר שלי לפי DELL נותן 114% צבעים לפי התקן של ADOBE סקלת צבעים מורחב 1000000 מיליארד צבעים

עכשיו כמה שהמסך יותר טוב ייקח לכה יותר זמן לקוון אתו ויותר זמן להתרגל למסך במיוחד שאתה עובר מ TN פשוט

הבעיה עם המסכים האלה לא הייתה במסכים אלה במערכת ההפעלה WIN שעבדה עם מערכת צבעים של מיקרוסופט

שהייתה לא תקנית לא לפי התקן והיה קשה מאוד לקוון ולהגיע לצבעים הנכונים והם לא רצו לשנות את זה היה מלחמה בין שתי החברות

אך המצב השתפר ב WIN7 שינו את השיטה והמצב השתפר אני התקנתי את WIN8 שם שפרו את השיטה של הצבעים

וממש השתפרו לי הצבעים במסך ויותר כל לקוון את הצבעים בסך בגלל האשף החדש שלהם

בקשר לכיול של המסך אפשר היום להגיע לרמה טובה בלי מכשיר יקר

מתקנים את הדרייבר מהדיסק של DELL בודקים שהמסך מופיעה במנהלי ההתקנים

הולכים לפרופיל הצבעים ושם בוחרים בפרופיל של המסך ושמים אתו שהייה הפרופיל הראשי

אחר כך לוקחים תמונה שאתה מכיר עם אנשים ומקוונים את התמונה שתיתן את צבעה הגוף הכי טבעי נאמן למקור

הרבה אנשים אוהבים צבעים ותאורה חזקים מוגזמים ולא טבעי כמו החיול של המסכים בחנות שמים אותם על מצב דינמי מוגזם

בשביל למשוך את הקונה כי רוב האנשים אין מושג איך הצבעים צרכים להיות את נושא הבהירות והקונטרס תכוון איך שנוח לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים