עבור לתוכן

מבקש המלצה לעכבר + מקלדת ארגונומיים

Featured Replies

פורסם

אני עובד המון שעות על המחשב (מתכנת), לא משחק משחקים בכלל. מה שחשוב לי שהעכבר יהיה נוח וארגונומי, כנ"ל בנוגע למקלדת.

הייתי רוצה מקלדת מאסיבית שתהיה נוחה.

שמתי עין בנתיים על העכבר Logitech Performance Mouse MX ועל מקלדת Logitech K350. ממה שאני מבין, שניהם אמורים לעבוד עם הדונגל היחיד, שזה כבר נחמד. מעבר לזה, שניהם אמורים לענות על הציפיות שלי.. הבעיה שזה יוצא סט מאוד יקר, העכבר כ500 שקל והמקלדת עוד 300.

יש גם אופציה של סט של logitech mx עם מקלדת באזור ה750 ש"ח, אבל המקלדת נראית מאוד מוזרה (עם צג גדול שאני מניח שאוכל סוללה ואין לו שום צד ארגונומי).

האם יש המלצות לאלטרנטיבות? האם זה שווה את המחיר? למישהו יש ניסיון עם אחד מהמוצרים שציינתי?

תודה

פורסם

העכבר כ"כ חשוב לך? לדעתי עכבר גיימינג ב-150-200 ש"ח יעשה את העבודה + איזו מקלדת מכנית מתאימה.

פורסם
  • מחבר

לא מעניין אותי כל הפיצ'רים שלו תכלס.. חשוב לי שיהיה נוח (מתפרקת לי היד מעכבר של מיקרוסופט שיש לי כרגע). חשוב לי שהעכבר יהיה גדול, עם אחיזה כמו שצריך. שתתן את התמיכה שהיא צריכה לתת.

מבחינת מקלדות - לא התלהבתי מכל המקלדות המכניות. הבנתי שהן נורא רועשות + לא נוחות לכתיבה (דורשות לחיצות חזקות יותר) מה גם שהן מאוד יקרותץ תקנו אותי אם אני טועה..

פורסם
  • מחבר

הכנסתם קצת שכל.. הלכתי על עכבר מוגזם במחיר. כנראה שאני אלך בסוף על הMicrosoft Natural Ergonomic Desktop 7000. ניתן נסיון למקלדת מפוצלת + עכבר שמאוד מומלץ ברשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים