פורסם 2013 במאי 2012 שנים שלום לכולם וברוכים הבאים לאשכול הרשמי על שרתי הקהילה שלנו! חוקי שרת המשחק: [*=right]חל איסור מוחלט על קללות.[*=right]חל איסור מוחלט על גזענות.[*=right]יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים.[*=right]אין לפרסם שרתי משחק\שרתי דיבור\קלאנים\קהילות פורומים שאינן קשורות לקהילה.[*=right]אסור להתחזות לאדמין.[*=right]שימוש בצ'יטים או בתוכנת צד שלישי אסור בהחלט.[*=right]התחברות לשרת המשחק מעידה על הסכמה לחוקים הנ"ל. שחקן אשר יעבור על אחד מחוקים אלו ייענש בחומרה! ב-Battlefield 4 החלטנו לקנות 4 שרתים, 3 שרתי משחק רגילים ואחד קלאב לאימוני קלאנים, טורנירים וסתם להשתגע לפעמים השרת הראשון: HWzone.co.il | Conquest | 62 Slots | Israel בשרת הזה נמצאות המפות הבאות: 1. Rogue Transmission 2. Hainan Resort 3. Golmud Railway 4. Lancang Dam 5. Paracel Storm במוד Conquest. השרת השני: HWzone.co.il | Obliteration | 32 Slots | Israel השרת הזה מריץ את המפות הבאות: 1. Hainan Resort 2. Paracel Storm 3. Lancang Dam במוד Obliteration. השרת השלישי: HWzone.co.il | TDM | 24 Slots | Israel השרת הזה מריץ את המפות הבאות: 1. Flood Zone 2. Operation Locker 3. Dawnbreaker במוד Team DM. השרת הרביעי: HWzone.co.il | Club #1 | Israel השרת הזה מריץ כל מפה וכל מוד, מי שרוצה להשתמש בו מוזמן לבוא ל-TS ולדבר עם אחד האנשים הבאים: 1. אני, Brad, מתפקידי ל-Vice Manager יש לי גישות לכל הטים ספיק וכל השרתים, יש לי V כחול ליד השם. 2. אחד ממנהלי הקלאב (האהובים), Sarm1x או APchiii עם G בתכלת ליד השם. 3. אחד ממנהלי הקהילה, עם C אדומה ליד השם. כל הצעה לשיפור תתקבל בברכה, בעיקר במפות ובמודים, המשחק עדיין בחיתולים לכן יכול להיות שיהיו שינויים במודים והמפות, אם מישהו יודע מה הכי פופולרי מוזמן לכתוב כאן ונבחן שינוי. מיותר לציין שכל דבר שאתם צריכים צוות המנהלים עומד לרשותכם הכל בשבילכם! תיהנו! שרת #1: שרת TDM Canals השרת הזה מריץ את המפות הבאות: Noshahar Canals שרת #2: שרת Close Quarters השרת הזה מריץ את המפות הבאות: Ziba Tower Donya Fortress Operation 925 Scrapmetal שרת #3: שרת Club שרת זה מריץ את כל המפות בכל המודים, יש לגשת לאחד מהמנהלים הבאים: 1. ל-Vice Manager יש גישות לכל הטים ספיק וכל השרתים, יש ל-Vice Manager אות V כחולה ליד השם. 2. אחד ממנהלי הקלאב, Sarm1x או APchiii עם G בתכלת ליד השם. 3. אחד ממנהלי הקהילה, עם C אדומה ליד השם. טים ספיק: כתובת האייפי שלנו היא 212.199.164.135 נערך 2013 בנובמבר 1512 שנים על-ידי RnG
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.