עבור לתוכן

7870XT בעיה

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי בעיה שמתרחשת כאשר אני מחבר את הכרטיס אל הטלויזיה ומשכפל את המסכים

סרטון להדגמה על גבי מסך הטלויזיה -

יש לי את אותה הבעיה על מסך המחשב אבל בתדירות גבוה (כשהמחשב לא מחובר לטלויזיה) אבל יותר גרוע.

הבעיה במסך היא אותה הבעיה אבל היא ממש לשניה.

התקשרתי ל TMS, הציעו לי לשלוח את הכרטיס למעבדה מכיוון שאני רחוק מהחנויות שלהם, אם הכרטיס לא תקול ותקין אני אמור לשלם 100 שקל על איסוף הכרטיס, אם הוא תקול הם מחליפים אותו ואני לא משלם

יש לציין שבמשחקים זה לא קורה

מה אתם אומרים, לממש אחריות? כרטיס נדפק?

תודה!

פורסם

לבדוק על מחשב אחר לדעתי יתן לך את התשובה.

פורסם

ניסית לבדוק את הגדרות קצב הרענון?

פורסם
  • מחבר
ניסית לבדוק את הגדרות קצב הרענון?

הרגע ניסיתי, כתוב שם 25 הרץ לא רציף, כאשר שיניתי ל 60 הרזולוציה קטנה ל - 1280 על 720, הבעיה הסתדרה, אך נוצרת בעיה אחרת כאשר אני מעביר את הרזולוציה חזרה ל 1920 על 1080 הבעיה חוזרת וקצב רענון התמונה יורד שוב ל 25 לא רציף.

זה מוזר בגלל שאני מציג את המסך רק בטלויזיה ברזולוציה 1920 על 1080 אין בעיות..

פורסם

מכיר את התופעה.

זה קרה לי בעבר שעשיתי אוברקלוק.

אם עשית אוברקלוק, אז תחזיר להגדרות יצרן ותעשה ריסט למחשב...תבדוק עם זה עוזר.

ויכול להיות מצב שאתה צריך להגביר טיפה את המתח של הכרטיס (לי זה עזר), כמובן בצורה מבוקרת!!

וכמובן שאני לא שולל שיכולה להיות בעיה בכרטיס, אבל אלה בדיקות בסיסיות שאולי יכולות לעזור.

פורסם

אני משער שאם הכרטיס היה ב-OC הוא היה מציין את זה. וגם ככה זה לא כרטיס ל-OC ואין ממש טעם לבצע אחד.

תבדוק שהכרטיס יושב כמו שצריך בסלוט שלו, אולי להסיר את הדרייבר, לנקות שאריות עם דרייבר סוויפר\ דרייבר פיוז'ן ולהתקין מחדש.

מלבד משחק עם אופצית ה-scaling בדרייבר בחיבור לטלויזיה לא אמור להתבצע שינוי נוסף לדעתי.

לפחות כך זה אצלי בחיבור מסך המחשב והטלויזיה כרגע ל-XT.

פורסם

אין קשר ל-oc אחרת כל המסך היה קופץ בגלים כאלו.

תסיר בעזרת דרייבר פיוז׳ן את הדרייבר, תאתחל ותכנס שוב לדרייבר פיוז׳ן, תעשה עוד פעם חיפוש לשאריות amd ותמחוק את מה שהוא ימצא, תתקין דרייבר עדכני ותדווח מה קורה..

פורסם

אני פשוט ציינתי שזה קרה לי בעבר והסיבה הייתה OC.

יכול להיות שיש לו בעיה אחרת!

פשוט במקרה שלי, הייתה בעיה של מתח ושהעלתי טיפה מתח זה הסתדר לי.

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי OC לכרטיס, אני אנסה למחוק את הדרייבר עם דרייבר פיוז'ן

בכל מקרה שימו לב למה שכתבתי פה

הרגע ניסיתי, כתוב שם 25 הרץ לא רציף, כאשר שיניתי ל 60 הרזולוציה קטנה ל - 1280 על 720, הבעיה הסתדרה, אך נוצרת בעיה אחרת כאשר אני מעביר את הרזולוציה חזרה ל 1920 על 1080 הבעיה חוזרת וקצב רענון התמונה יורד שוב ל 25 לא רציף.

זה מוזר בגלל שאני מציג את המסך רק בטלויזיה ברזולוציה 1920 על 1080 אין בעיות..

אני משער שאם הכרטיס היה ב-OC הוא היה מציין את זה. וגם ככה זה לא כרטיס ל-OC ואין ממש טעם לבצע אחד.

תבדוק שהכרטיס יושב כמו שצריך בסלוט שלו, אולי להסיר את הדרייבר, לנקות שאריות עם דרייבר סוויפר\ דרייבר פיוז'ן ולהתקין מחדש.

מלבד משחק עם אופצית ה-scaling בדרייבר בחיבור לטלויזיה לא אמור להתבצע שינוי נוסף לדעתי.

לפחות כך זה אצלי בחיבור מסך המחשב והטלויזיה כרגע ל-XT.

הכרטיס לא ב OC בדקתי אם הכרטיס יושב על הסלוט טוב, הוצאתי אותו והרכבתי מחדש, כרגע אני מנסה למחוק את הדרייברים.

פורסם

תסיר את הדרייבר דרך הכלי להסרת תוכנות במערכת ההפעלה, ולאחר מכן תנקה את השאריות עם סוויפר\פיוז'ן.

לאחר הפעלה מחדש תתקין שוב את הדרייבר המתאים.

אם זה לא עוזר, ועדיין מופיעים ריצודים על המסך, תנסה אולי להחליף כבלים\לעבוד עם כרטיס אחר ולראות אם ישנו שינוי.

פורסם

הוא ניסה כבר את כל אלו אך ללא הצלחה(רשמתי לו בתגובות קודמות).

פורסם
  • מחבר
הוא ניסה כבר את כל אלו אך ללא הצלחה(רשמתי לו בתגובות קודמות).

בדיוק.

ניסיתי שוב למחוק את הדרייברים ולהתקין עם דרייבר פיוזן, לא עזר.

אולי זה באמת קשור לקצב הרענון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים