עבור לתוכן

כרטיס טלויזיה

Featured Replies

פורסם

לפני השאלה סיפור קטן ;)

הזמנתי מאייבי את הכרטיס AVerMedia AVerTVHD MCE A180 HDTV Tuner Card

[15-100-134-01.JPG

היה לי 2 כרטיסים שחיברתי ולא עמדו במשימה

Phillips LifeView ישן שהיה לא דרייבר ישן של XP ובטא של VISTA אבל לא אצלכתי לזהות ממנו שידור בכלל באף תוכנה

והשני זה terratec cinema ht pci

שאמור היה לעמוד בזה והוא דיי חדש אבל עם איזה תוכנה שלא ניסיתי הוא לא מוציא שידור נורמלי באיכות נורמלית..רק עם רעשים(שלא קיימים בשידור המקורי) או שמוציא לי את השידור בשחור לבן (גם שמשחקים עם הפורמט מNTSC וPAL זה לא עוזר)

משהו דפוק איתו..ניסיתי לדגום עם כמה תוכנות שונות וגם היה לפעמים מקריס סתם את התוכנה

ועכשיו אם תוכלו לתת לי כמה תשובות לשאלות הלא פתורות שלי..

שמעתי על חברת AVerMedia אז רציתי לדעת עם הכרטיס שבחרתי אמור להתאים למשימה?(המרת קלטות לפורמט דיגיטלי..)

לא אמורה להיות לי בעיה איתו להמיר קלטות דרך SVIDEO בפורמט PAL דרך ווינדוס 7?

(הדבר היחיד שמפריע לי בנתיים פסיכולוגית בראש זה הצבע הירוק המזעזעה של הPCB שלו..אבל חיפשתי שבוע אחרי כרטיס PCI דומה בצבע שחור או אדום ולא מצאתי כלום!..נקווה שלא יראו אותו יותר מידי..ניראה לי שאולי הכי טוב שאסיים עם פרוייקט ההמרה של הקלטות הוציא אותו)

ושאלה אחרונה.. יש אולי אולי כרטיס PCI אתם מכירים שכדאי לי לשקול להזמין במקום?(בצבע PCB שחור או אדום?)

הזמנתי היום אבל ההזמנה עוד לא יצא לדרך אז אולי אני יכול להתחרט.. אבל אני באמת לא מכיר דגמים אחרים..יש רק היום ב PCI_EX שזה לא עוזר כי אין לי חריצים פנויים..

תודה רבה!

אלי.

פורסם

לפי המפרט של הכרטיס שהזמנת הוא תומך ב-Windows Vista, לא בטוח שתומך גם ב-Windows 7 ואין דרך לדעת אלא לנסות.

יש את הכרטיס הזה של AverMedia באייבורי לסלוט PCI ולפי המפרט שלו באתר היצרן הוא תומך ב-Windows 7.

פורסם
  • מחבר

מה שיש באייבורי זה AverTV Super 009

זה דגם אחר..(לזה שבאייבורי אין SVIDEO שזה חשוב ..כדאי לנסות להוציא כמה שיותר איכות מהקלטות הישנות אלו ולאבד כמה שפחות..)

באתר שלהם יש סמל של וינדוס 7 אבל לא רואה עם שןם דבק כתוב על זה או דרייבר ל7

111ufb.png

הדבר שממש מעצבן אותי במחשבה זה הצבע שלו

אין אפשרות לצבוע את הPCB שלו?

פורסם

אני יודעת שזה לא אותו כרטיס, בדיוק בגלל זה המלצתי לך על הכרטיס באייבורי - כי הוא תומך ב-Windows 7 והכרטיס שהזמנת תומך רק בויסטה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון:

הכרטיס הגיעה היום..ועכשיו חיברתי אותו

ניראה שתומך..אחרי שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב המחשב מצא עדכון אוטומטי דרך WINDOWS UPDATE

הפעלתי עכשיו אותו דרך Ulead VideoStudio 11 וניסיתי להזרים לו מדיה ולנגן לו סרטון דרך הפלאפון עם כבל 3 פינים RCA וניראה שזה עובד סוף סוף!

הסאונד עובר אוטומטי וגם הוידאו

ננסה תכב לחבר את הוידאו ולהעביר קלטת ולראות אי זה יוצא.. נקווה שיילך חלק..

אגב יש המלצה לאיפה פורמט הכי כדאי לקודד כדאי שלא יהיה איבוד איכות?

ובאיזה תוכנה? האם Ulead VideoStudio 11 מתאימה?

פורסם

תתחדש. הכי טוב ללכוד בפורמט AVI, אחרי זה לערוך לפי הצורך (לא חובה) ואת הסרט הסופי לקודד ל-MPEG2.

פורסם
  • מחבר

יש לך אולי המלצה על תוכנה לא מסובכת מידי?

פורסם

אתה לא מרוצה מ-Ulead Video Studio?

פורסם
  • מחבר

היא בסדר אבל השאל איך אם היא לא מורידה את איכות הקידוד..

לא עדיף לקודד לMKV ?

אני יודע שזה פורמט חסכוני יחסית ואיכותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים