פורסם 2013 במאי 1812 שנים UNO vs. MEGA2560?אין לי ידע כל כך בתכנות אלקטרוניקה יש לי ידע בסיסיאם אין לך סיבה מיוחדת לבחור במגה, לך על ה-Uno.
פורסם 2013 במאי 2312 שנים מחבר צריכה להיות סיבה מיוחדת למגה?- - - נערך: - - -וסליחה על הדאבל אבל עכשיו אני רואה באייבי כל מיני UNO R3?זה קריטי להתייחס לR3 או לא?
פורסם 2013 במאי 2312 שנים צריכה להיות סיבה מיוחדת למגה?- - - נערך: - - -וסליחה על הדאבל אבל עכשיו אני רואה באייבי כל מיני UNO R3?זה קריטי להתייחס לR3 או לא?Revision 3יש כמה שיפורים, זה לא קריטי אבל זה ממש לא יזיק כן לקנות את R3.
פורסם 2013 במאי 2312 שנים צריכה להיות סיבה מיוחדת למגה?- - - נערך: - - -וסליחה על הדאבל אבל עכשיו אני רואה באייבי כל מיני UNO R3?זה קריטי להתייחס לR3 או לא?מגה עולה יותר, אי אפשר (או לפחות קשה מאד) להחליף את הצ'יפ שלו ידנית במקרה הצורך, ובשביל רוב הפרויקטים הבסיסיים היכולות הנוספות שלו הן מיותרות. כמו שאמר karpazi0, דגם R3 לא חיוני, אבל הוא כבר נפוץ מאד אז למה לא :-)
פורסם 2013 ביוני 412 שנים במידה ואתה רוצה ללמוד מהאינטרנט כל המדריכים משתמשים בunoזה לא ממש משמעותי אני לדוגמה למדתי עם הnano אבל זה נחמד לראות את ההדגמות עם אותו לוח נערך 2013 ביוני 412 שנים על-ידי kaplanshaked טעות כתיב
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים UNO מסיבה 1, רוב הקודים באינטרנט הם לArduino כמו UNO שאתה יכול copy past את הקוד בלי שינויים.UNO ממש ממש טוב, אני התחלתי עם FIO כי ניתן לחבר עליו מודול תקשורת ויש לו מעגל לשימוש סוללה ולטעינה שלה (סתם לידע כללי אם תצטרך משהו שלא מחובר לחשמל כל הזמן).
פורסם 2013 ביולי 1112 שנים היי חברים. אני דנדש פה ובארדואינו בכלל. אשמח אם יהיה מישהו שיוכל להדריך ולענות לי על מספר שאלות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.