עבור לתוכן

מהי החברה שהייתם בוחרים בה כשמדובר בלוח אם חדש?

Featured Replies

פורסם

פותח הדיון.

בוא אני אגלה לך סוד.

הדגם יותר חשוב מהחברה.

אני תמיד הולך על מה שנקרא FLAGSHIP MODEL, בגרסתו ה"פחות יקרה" של דגם HIGH END.

הלוחות האלו תמיד מעולים!!! (ולא זולים)

עוד דבר שתמיד כדאי להעדיף, זה שגרסת הלוח(REVISION) לא תהיה 1.0.

אם תקנה פלטפורמה חדשה מיד איך שהיא יוצאת, תקבל לוח שאולי אחר כך יהיו לו כמה תיקונים, שגם אם לא קריטיים, עדיף לא להמר.

ואם אתה ממש רוצה להוציא ממני בכוח הודאה.

אני מעדיף ASUS.

יש לי לוח ASUS.

כרטיס גראפי ASUS.

כרטיס קול ASUS.

and by god, if there was, i'd have an ASUS CPU

:auto:

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
רצית שחור אדום, מה לא ״אסתטי״ בזה? בבקשה:

http://www.anandtech.com/show/6902/msi-z77agd65-gaming-review

7uqa7esu.jpg

יפה..אני מכיר את הלוח הזה..

אבל חסר לי עוד אדום...לא סתם בחרתי בפטאלטי P67...

הרבה אדום...:alcoholic1:

פורסם

קקדו בפוסט מועיל ותורם כהרגלו :hi:

אגב, למה גיגהבייט כל-כך פופולריים פה בארץ? בגלל המחיר כמו שנאמר פה? כי לא ממש הבחנתי בפערי מחיר משמעותיים...

פורסם

GIGABYTE נהיו פופולרים בארץ כי ASUS תמיד היו יקרים במיוחד בארץ.

וMSI היא חברה חקיינית שבהדרגה לאורך השנים ניסתה(והצליחה במידה רבה) להדפיק את הפער מול המתחרות.

דרך אגב את MSI דחפו איבורי, שבחרו בה בעבר בגלל שהמוצרים שלה היו זולים.

כיום לשלושת החברות יש מוצרים זולים וגרועים ומוצרים יקרים וטובים כמעט באותה מידה.

למרות שאם צריך לבחור חברה אחת שמובילה בתחום גם מבחינת מכירות, אבל בעיקר מבחינת הנדסה לדעתי זאת ASUS שתמיד היתה צעד אחד לפני כולם בהנדסת לוחות.

ASUS ייצרו לוחות עם יותר LAYERS, ועם מערכות חשמליות יותר איכותיות לפני שהמתחרים "הדביקו את הפער".

פורסם

זה מהשאלות "איזה אוטו הכי טוב?"

לכל החברות יש לוחות לכל פלחי השוק...

לפי מה שאני שמתי לב (ויכול להיות שאני טועה) אתרי הסקירות מרבים להשתמש בלוחות של ASUS, זוהי רק התרשמות ולא איזה סקר מדוייק.

פורסם

אני לא קונה לוח לפי חברה אני בודק באתו זמן שאני רוצה לקנות מי החברה הכי מוצלחת לאתו זמן כי התחום המחשבים משתנה מהר

ואיזה דגם אמין ובמחיר סביר יש להם כי במחשבים היום החברה הזות טובה מחר חברה אחרת יכולה להיות יותר טובה

או אפולו חברה חדשה ישנה ששכחו מימנה אבל הוציאה מוצר מעולה מין קמבק כזה שווה לבדוק את המוצר

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם

פותח הדיון אתה חושב ששאלתה שאלה פשוטה.ככה זה נראה.זאת שאלת השאלות ששואלים אותי כל יום.

אני שולח בין-30-40 קילו לוחות אם בחודש למיחזור .

הכי הרבה לוחות מהדורות הישנים עומדת חברת אינטל.אחר כך אסוס הבא בתור גיגהבייט.

אבל בדורות הישנים אינטל מכרה הכי הרבה לוחות גם פלח השוק של אסוס היה גדול מאוד.ולכן עכשיו אחרי 5-7 שנים של עבודה רואים את זה.

ששואלים אותי איזה חברה לקנות . השאלה שלי כמה כסף אתה רוצה להשקיע בלוח אם.

אם מדובר בסכום גבוהה 1000 שקל ומעלה אני ימליץ לו על ASUS

עם מדובר בכמה שפחות כסף אני ימליץ לו על ASROCK.

ל-GIGABYTE יש לוחות מעולים בשוק האמצע 500-800 שקל.

ואת חברת MSI אני מאוד מחבב ועובד איתם הרבה.בשוק הנמוך והבנוני שלהם.נותנים תמורה טובה לכסף.

עברתי מאות אם לא אלפי לוחות אם.ואין לי מילה רעה על שום חברה.כולם טובות.ולכולם יש טעויות של לוחות לא תקינים.

כמה פעמיים יצא לי לפתוח לוח חדש של 1000 שקל והיה לא תקין.קורה לטובים ביותר.ולכל החברות.

אז השאלה שלך היא בעצם לא שאלה בכלל כי אין תשובה.

יותר חשוב לשאול איפה לקנות ומי יתן לך את השרות הטוב ביותר .ולמי יש את שרות ההחלפות הטוב ביותר.חנות נימדדת בשרות החלפות שלה .למכור כולם יודעים.שרות לא כולם יודעים לתת .

פורסם

אני מעדיף לוחות ג'יגהבייט

כי בת'כלס כולם אותו דבר אבל על לוחות ג'יגהבייט הכי קל להתקין os x בתור מערכת נוספת (או בלעדית)

פורסם

זה שיקול שאפשר למדוד בקלות בניגוד לאורך חיים (שאין לאף אחד מספיק סטטיסטיקה וגם ככה היא משתנה בין דגמים/צ'יפסטים)

ותסכים איתי שהיא הרבה יותר נורמלית מצבע :)

פורסם

אין מה לחפש לוח של אסוס מתחת ל600 שקל וגם יותר , הם פשוט נותנים הרבה פחות לעומת גיגבייט או msi במחירים האלה.

פורסם

איזה לוח יותר טוב ? מכל הבחינות ... מה אתם הייתם לוקחים ?

P8Z77-V VS gigabyte Z77X-D3H

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים