פורסם 2013 במאי 2012 שנים ממש לא חביבי. כשעשיתי את ה -ipconfig/ all המחשב היה מחובר בסדר לאינטרנט. מה שאתה רואה שם זה שאין חיבור דרך יציאת ה-ethernet, כי אני מחובר אלחוטית. זה אפילו אני הצלחתי להבין.אממממממש לא.לקרוא אני כבר יודערק שלא קראתי עד הסוף...........למה יש 2 אדפטרים של ויפי ?- - - נערך: - - -וזה מה שאתה העלת ! נערך 2013 במאי 2012 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2013 במאי 2012 שנים מחבר אני לא יודע למה מופיעים שם שני אדפטרים. לי יש סטיק אחד שמחובר למחשב. אני העלתי שם תמונה גדולה יותר, שמראה את כל התדפיס של ה-ipconfig /all.יש לך עצה מה כדאי לעשות?מה יכול להיות לא בסדר?יכול להיות שזה קשור למשהו ב-youtube כמו שכתבתי?
פורסם 2013 במאי 2012 שנים תמתין ותעלה תמונה שלIPCONFIG /ALLבמצב שבו אין תקשורת.בהצגת מתאמי רשת תראה אולי הסבר מי זה השני.לי למשל יש יותר משניים שם.
פורסם 2013 במאי 2012 שנים בוא ונחזור צעד אחורה...ראשית תשלול את החיבור - חבר את המחשב חוטית ותראה אם אותן התופעות חוזרות על עצמןשנית לנסה להשתמש במערכת הפעלה נייטרלית (כדוגמאת LIVECD) ולנסות לגלוש ממנהשלישית - תגדיר ה-DNS (כמו שהצעתי לפני כן)
פורסם 2013 במאי 2012 שנים תתחיל מזה שתבצע DISABLE לכל המתאמים שלא בשימוש תבדוק מה קורה מבחנת פורטים וכו על ידי שימוש ב Netstatשלח צילום מסך
פורסם 2013 במאי 2112 שנים מחבר תתחיל מזה שתבצע DISABLE לכל המתאמים שלא בשימוש תבדוק מה קורה מבחנת פורטים וכו על ידי שימוש ב Netstat שלח צילום מסך עשיתי, הנה צילומי המסך האחרונים:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.