עבור לתוכן

למה צריך כונן קשיח?

Featured Replies

פורסם

חוץ מלשמור שמירות של המשחקים

למה צריך נפח ענק?

פורסם

לאכסן: תמונות, סרטים, סדרות, תוכנות, משחקים, עבודות, חומר לימודי, מסמכים, לביצוע גיבויים ועוד ועוד..

פורסם

נו באמת...חשבת לפני ששאלת?

ברשותי כמעט 10TB ואני בחוסר מקום רציני (ואני עוד משתמש קל יחסית לאחרים פה).

השימושים החל מגיבוי וכלה בעבודות. רק תיקיית הספרים והקומיקס (החוקיים) מתקרבת לחצי טרה..

פורסם

חיצוניים:

יש לי שלושה של 2TB אחד של 1TB ואחד של 500GB ועדיין אין לי מספיק מקום. (בלי לדבר על DOK של 64GB, עוד שניים של 16GB, אחד של 8GB ואחד של 4GB)

פנימיים:

אחד של 2TB, חמישה של 1TB, אחד של 500GB, שניים של 320GB, שלושה של 250GB, אחד של 160GB. (יש לי עוד עם נפחים קטנים יותר, אבל הם לא בשימוש ו-SSD אחד של 128GB)

מזל שיש לי איפה להכניס את כל הפנימיים האלו...

פורסם

10 TB!

יפה..

ואני חשבתי שקניתי את ה3TB שלי שזה יותר מידי ואני סתם מפונק( 2 שלי מלא כבר..ושוקל להביא נוסף)

פורסם

תאמת אני לא יודע מה אתם עושים עם כל כך הרבה מקום, אני עם 4 טרה ובלחץ מנוצלים 2, אני לא מבין למה למשל לשמור סרטים שראיתי?

עם המהירויות של האינטרנט היום אני מוריד את הסרט במהירות, חוץ מזה שלא אראה שוב סרט שראיתי.

פורסם

יכולת באותה מידה לשאול למה צריך מעבד חח. איזה מן שאלה זאת?

מחברים אלקטרודות למוח וגומרים עניין.

נו באמת...חשבת לפני ששאלת?

ברשותי כמעט 10TB ואני בחוסר מקום רציני (ואני עוד משתמש קל יחסית לאחרים פה).

השימושים החל מגיבוי וכלה בעבודות. רק תיקיית הספרים והקומיקס (החוקיים) מתקרבת לחצי טרה..

עקפתי אותך. :hofer:

מה שעצוב זה שאין לי אפילו מקום לגיבויים. :/

פורסם

nat: גם or2ooo עקף אותי ובהרבה, פשוט הוא לא כתב סכום...

הדבר היחידי שעוצר אותי, זה חוסר זמן ועד שאני לא מסיים לסדר כונן ולראות את כל מה שבתוכו, אינני עובר הלאה. עוד שלוש שנים לערך, הלחץ אמור לרדת ממני אז אני מתכוון להגדיל רבות את האוסף שלי:funn:

idanmal: לא כל סרט אתה יכול להשיג, במיוחד אם אתה הולך על 1080P. לפני שלוש שנים התחלתי לאסוף את אוסף הדיוידי שלי שאספתי הרבה מאוד שנים לבלו ריי ריפים וגיליתי שבמקום להוריד, נאלצתי הרבה פעמים לשכור/ לקנות את ההסרט כי לא אהבתי את הריפים שמוצעים...אני גם לא כמו art שמוריד הכל באיכויות HD, איצלי פיתחתי מערכת ניקוד מסועפת על פיה אני בוחר באיזו איכות להשאיר את הסרט =P. חוץ מזה שזה לא רק סרטים וסדרות, יש הרבה דברים מעבר שתופסים מלא מקום..

פורסם

אני דווקא בדעה של idanmal.

יום אחד נשבר לי ומחקתי את כל הספריה.

עכשיו נשאר לי רק איזה 2TB של דברים שאותם אני מגדיר כ-"לצפות מתישהו ב-10 השנים הקרובות".

וזה בכלל פורמטים חסכוניים במקום יחסית.

פורסם

אז מה אתה עושה עם כל כך הרבה מקום?

פורסם

שאלה טובה.

זה לא פורנו אל תדאגו חח.

פורסם
  • מחבר

עפתם על עצמכם אההה...:)

ברור שזה בשביל סרטים

אבל בגלל זה אני לא אקנה קונסולה של 500GB

אני אשתמש בכונן חיצוני

פורסם

2 עמודים חפרתם כאן מבלי לשים לב שאתם בפורום קונסולות :facepalm:

פורסם

חחחחחח... ואני לא הבנתי למה שמישהו ישאל בכלל דבר כזה?

זה מה שקורה עם הפורום החדש, אתה לוחץ על מה חדש ועונה על השאלה, חוץ מזה בכלל דרך tapatalk עוד יותר בעייתי..

פורסם

^מחזק

אם כי בשלב מסויים קלטתי אבל המשכתי בזרימה ^_^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים