עבור לתוכן

עשיתי חיבור SLI עם GTX570 , לא רואה הבדל ב FPS, עזרה!!

Featured Replies

פורסם

לואי סי קיי לא מסכים איתך.

לחזור לנושא בבקשה. מיצינו.

• תגובות 39
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

איך נקבע ב SLI מי מהשניים יהיה הכרטיס הראשי?

זה נקבע עפי המיקום הפיזי במחשב או עפי הגדרה מסויימת בלוח הבקרה של הדרייברים?

פורסם

ישנו סלוט ראשי על הלוח, בדרך כלל הכי קרוב למעבד ועליון, הוא הסלוט שישב עליו הכרטיס הראשי..

פורסם
  • מחבר

הבנתי שה SLI מבזמז כפי שניים ואף יותר בצריכת החשמל גם בעומס וגם ב idle בהתאמה,

השאלה :

אם אני לא רוצה שב SLI תהיי צריכת חשמל גבוהה קבועה , אז מספיק שאני בהגדרות פרופיל של הדרייברים מבטל את ה SLI (ורק כשאני אצטרך כוח נוסף אז אפעיל ) או בכל מקרה חייבים להוציא מהחשמל את הכרטיס השני ? או מספיק להוציא את מגשר ה SLI ?

פורסם

לא צריך להוציא מהחשמל, רק תבטל את ההגדרה...

אני מבטל מפני שכדיין את תמיכה כמו שצריך לקרוספייר, ב-AMD למשל ברגע שאין עומס על הכרטיס צריכת החשמל שלו צונחת למצב חיסכון.

במערך של שני כרטיסים רק במצב של עומס כמו משחקים ובאנצ'ים הכרטיס השני נכנס לפעולה, נראה לי שזה ככה גם ב-SLI של NVIDIA.

פורסם
  • מחבר

OK

פורסם
לא צריך להוציא מהחשמל, רק תבטל את ההגדרה...

אני מבטל מפני שכדיין את תמיכה כמו שצריך לקרוספייר, ב-AMD למשל ברגע שאין עומס על הכרטיס צריכת החשמל שלו צונחת למצב חיסכון.

במערך של שני כרטיסים רק במצב של עומס כמו משחקים ובאנצ'ים הכרטיס השני נכנס לפעולה, נראה לי שזה ככה גם ב-SLI של NVIDIA.

במקומך לא הייתי מבזבז את כספי שישב סתם במחשב על כרטיס שני מיותם, אלא מוכר את אחד הכרטיסים וממתין לראות מה ילד יום.

לדעתי אתה יכולאו לחלופין למכור את שני הכרטיסים שלך והצטייד ב- GTX780 אחד חדש.

פורסם

gtx 780 לא כזה להיט מבחינתי, למשל במשחק METRO הכטיסים שלי עובדים סבבה, טיפה גמגומים אבל זניח.

אני מחכה לדרייבר אם יצא בקרוב..

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת על מנת למצות את ה SLI שלי

אני עם מעבד I5 2500K סטוק כלומר ללא OC ידני אלה יש לי כאילו BOOST ל 3.7 בעומס ובמנוחה זה יורד ל 1.6 אם לא טועה.

עד לפני שבועיים עבדתי עם GTX570 אחד ואז עשיתי SLI

השאלה אם במקרה כזה לא יצרתי צוואר בקבוק למעבד? כלומר עם התדר הנוחי זה בסדר לעבוד עם SLI או עדיף לעשות OC רציני?

פורסם

זה בסדר, אבל OC תמיד יכול לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים