עבור לתוכן

מחפש מפרט בין 5-8K לגיימינג ובעיקר אנימציה

Featured Replies

פורסם

מחפש מפרט לעבודה עם after effects , maya ועוד תוכנות בסגנון, צריך שהמחשב ירנדר טוב בלי לקרוס ויוכל להרציף פלאגינים במהירות בלי להיתקע. אשמח אם הוא יוכל גם להריץ משחקים כמו guild wars 2 , skyrim באיכות גובהה. התקציב הוא עד 10 K , מומלץ בין 5-8, + מסך מומלץ שעדיף שיכנס גם כן בתוך ה10. השימוש הוא שימוש חובבני כרגע, אני רק מתחיל ללמוד כיצד לעבוד בתלת מימד אבל אני רוצה מחשב שיחזיק לי לעוד 3-5 שנים מבחינת עבודה.

עריכה:

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 7000 לנצל על המחשב, 3000 ציוד הקפי

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית וHD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש, maya, after effects,.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: guild wars 2

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת מדיה סנטר? מקלדת, עכבר, רמקולים, ומסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ייתכן OC קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גדרה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מארז עומד

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם
  • מחבר

עידכנתי, אשמח לתגובות. מצטער על הבורות אני לא כלכך מתמצא בנושא.

פורסם

לא פירטת על אופי השימוש. שימוש כבד בתלת מימד? רינדורים כבדים? שימוש חובבני או לצורך פרנסה?

פורסם
  • מחבר

הוספתי, בכללי השימוש שלי הוא כרגע שימוש חובבני. אני רק מתחיל לעבוד בתלת מימד, אבל אני מתכוון להשתמש במחשב גם בעוד 4-5 שנים בתלת מימד ולכן אני צריך מחשב חזק דיו כדי לאפשר לי את זה.

פורסם

רעיון גרוע הוא לקנות מחשב חזק עכשיו בשביל עוד 5 שנים.

עדיף ומשתלם יותר לקנות עכשיו מחשב שמתאים לצרכים שלך ובהמשך לשדרג \ לקנות חדש כשהדרישות יעלו והחומרה תהיה מודרנית יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים