עבור לתוכן

קניית זכרונות יד שניה

Featured Replies

פורסם

אתה לא חייב שהזיכרונות בכל תושבת יהיו באותו נפח או אותה חברה למרות שזה מומלץ לשמור על אחידות.

המלצה שלי, תחפש ב EBAY ואתה תמצא מחירים יותר זולים מאשר הפורום של יד שניה כולל משלוח.

פורסם

אם יש לך 4 תושבות, מומלץ (אבל אכן לא חובה) שכל שני זוגות יהיו באותו גודל (אותה צריך לבדוק בלוח מי הם הזוגות - לפעמים זה אחד ליד השני ולפעמים זה אחד כן אחד לא, בכל מקרה מקובל להשתמש בצבעים שונים אבל גם זה לא תמיד קורה).

אני גם מאמין גדול שכל הרביעיה צריכה להיות באותה מהירות והשהיות, למרות שבהחלט יכול להיות שהלוח פשוט מוריד את כולם לתזמון הארוך ביותר.

ככל שהציוד ישן יותר, אני פחות סומך עליו בדברים האלה.

התופעות שזה יעשה אם אכן משהו שם לא "מנגן טוב" קשות מאוד לצפיה מראש.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

יש לי שאלה נוספת- כמו שאמרתי מקודם יש לי כבר במחשב 2 סטיקים של זיכרון שכל אחד מהם הוא בנפח 512MB.

ואני עכשיו הולך לקנות עוד 2 סטיקים של זיכרון שכל אחד מהם יהיה בנפח 1GB. (ביחד זה יוצא 3GB)

הזכרונות שאני קונה הם לא אותה חברה כמו הזכרונות שכבר קיימים אצלי, אבל הם כן בעלי אותה המהירות.

האם חובה שכל הזכרונות יהיו בעלי אותו נפח ובאותה המהירות וגם אותה החברה כדי שהם יעבדו בדואל צ'אנל?

נערך על-ידי Dr. Computer

פורסם

אין שום בעיה.

הם לא מדברים על בעיית תאימות אלא על dual channel. בכדי להנות מכך, אתה צריך זוגות של זכרונות בנפחים זהים.

שים לב רק שכל זוג תואם מורכב על ערוץ נפרד (בד"כ מופרדים ע"י צבעים)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

יש לי עוד שאלה אחת קטנה- האם יש תוכנה שיכולה לומר לי שהזכרונות אצלי במחשב באמת עובדים בדואל צ'אנל?

פורסם

CPUZ.

פורסם

יש לי שני סטיקים של 512 זרוקים איפשהו.. רוצה אותם?

פורסם

עדיף לך באמת להוסיף שני סטיקים של 512MB מאשר להשקיע בכאלו של 1GB,

ה1GB הבדל הזה לא מאוד קריטי ולא שווה את ההשקעה. (2GB מספיק אפילו למערכות חדשות.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים