עבור לתוכן

בחירת מסך מחשב לגיימינג

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך עם רזולוציית 1920x1080 שיהיה נוח לשימוש יומיומי אך גם יתאים לגיימינג.

ראיתי שהרבה אנשים בפורום ממליצים על ה-Dell U2312HM.

מה דעתכם על המסך הזה - Samsung S23A700D? הוא תומך ב-3D (והמרה של 2D ל-3D), יש לו קצב רענון של 120Hz וזמן תגובה של 2ms. המחיר לא נורא כל כך - 1476 ש"ח בוואלה שופס.

אני חושש קצת מכך שיש לו glossy finish, שמעתי שזה גורם להשתקפויות במצבים של תאורה גבוהה (האם זו תהיה בעיה בחדר שמואר רק על ידי מנורה על התקרה?).

איזה מסך עדיף לדעתכם: ה-Dell או ה-Samsung?

כרטיס המסך שלי - AMD Radeon 7970

פורסם

במסגרת תקציב של 900 שקל ה U2312HM בהחלט עושה עבודה מעל ומעבר

אבל במידה ויש לך יותר מ 1500 שקל להוציא על מסך, הייתי ממליץ שתרשום תקציב ולפי התקציב ודרישות (23? 3D? ) ימליצו לך על מסך

פורסם

רק עצה קטנה, את האמת יש לי שלושה מסכים כאלו ועדיין קשה לי להתרגל לצבעים שלהם(עברתי משלושה של סמסונג).

הצבעים בסמסונג יותר חיים ממה ששמתי לב, אנשים פה יחלקו עלי כי כנראה לא עשו השווה מסך ליד מסך, לי עמדו שני סמסונג ובאמצע DELL.

בדקתי זאת גם בעבודה עם מסכי סמסונג ו-HP.

המסך מדהים עם פיצ'רים מעולים, בניה מצויינת, שחורים מעולים, סיבוב למצב אנכי ואיכות תמונה מעולה...אך צבעים לא חיים כמו בסמסונג.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המהירות!

התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח בערך, הדרישות: 23-24 אינץ', 1920x1080, ושיהיה מתאים לגיימינג. 3D זה אופציונלי.

idanmal - למסך הסמסונג שלך יש glossy finish? אם כן, האם זה גורם להשתקפויות ומפריע לך? אתה חושב שה-S23A700D טוב יותר מה-Dell (גם לשימוש יומיומי וגם לגיימינג)?

פורסם

כל המסכי שבדקתי היו מאט, כבר פתחתי דיון על זה

פורסם
  • מחבר
כל המסכי שבדקתי היו מאט, כבר פתחתי דיון על זה

אתה יכול לתת לי קישור לדיון?

ומה דעתך על ה-S23A700D?

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מחכה לשמוע חוות דעת על ה-S23A700D או לקבל הצעה למסך טוב יותר עד 1500 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים