פורסם 2004 בפברואר 921 שנים כן כן סיימתי את המודינג הראשון שלי אז הנה תמונות: )) נו מה אתם אומרים? ובהמשך אני יקנה נאון כל זה נעשה בעזרת ג'קסון , מקדחה , ספריי צבע שחור , ואיזה סוג של פלסטיק שקוף אבא של חבר שלי עזר לי כי שברתי לו להב בג'קסון :-X אז כבר עשינו את הכל אצלו בבית עריכה: אני הזמנתי לד כחול ומאורר 80 מ"מ גם כחול )))) והנה הוספתי מאורר קטן : וכאן זה החיתוך הראשוני:
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים יפה מאוד! רק שים גומי.. כעקרון אם אתה אוהב את הצורה ככה על כל הדלת אז יצא לך יפה, אני פשוט לא ממש אוהב את הצורה ככה על כל הדלת.. :-\ אבל שים גומי, שיהיה יפה יותר!
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים אהבתי את החור !! ממש יפה אני מת על הצורה הזאת ! שאלה.. באמצע אני רואה חור כזה.. יש שם מאוורר או שזה חלק מהחלון ?
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים באמצע אין מאוורר, זה נראה חור קטן מידי. אולי 40 מ"מ יכנס לשם.. לפחות בתמונות זה נראה קטן. באמת רעיון טוב לשים שם מאוורר לדים באמצע..
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים חלון כזה פשוט דורש קטודה !! גם תראה אם אתה יכול להוסיף מאוורר בחור באמצע.. זה מיקום ממש טוב!
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים מחבר באמצע אין מאוורר, זה נראה חור קטן מידי. אולי 40 מ"מ יכנס לשם.. לפחות בתמונות זה נראה קטן. באמת רעיון טוב לשים שם מאוורר לדים באמצע.. אני ישים
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים כל זה נעשה בעזרת ג'קסון , מקדחה , ספריי צבע שחור , ואיזה סוג של פלסטיק שקוף BTW המילה המדוייקת היא jacksaw ולא ג'קסון!!!
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים הרגתה אותי אם התמונה של ג'קסאון ( הוא דומה לקוף אם השפם אבל גם בלי הוא דומה לקוף )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.