עבור לתוכן

מתלבט בין כמה כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים כמו nba,gta וכו' מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=16095#complist

וחיפשתי באינטרנט וראיתי שהכרטיס המסך המובנה הוא לא יריץ משחקים כאלה. יש שם אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך.

איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים?(מוכן להשקיע מקסימום עד 300-400 שקל והרזולוציה של המסך שלי במחשב הישן 1680x1050)

תודה מראש.

פורסם

ממש אבל ממש לא ללכת על המחשב הזה...מעבד כזה על שאר מפרט רע במיוחד, שלא נדבר על ספק ג'נרי שבמשך הזמן ילך ויקח איתו עוד

כמה קורבנות, תפנה את השאלה שלך למדור מפרטי מחשב ותקבל תשובה טובה, כולל מחשב חזק יותר במחיר ללא תחרות.

פורסם

מצטרף לעידן.

פורסם

אז רגע המעבד רע או טוב אני לא הבנתי.

פורסם

המעבד מצויין, שאר המפרט חרא..

לוח אם פשוט, ספק ג׳נרי(ללא חברה מוכרת ואמינה),מארז פשוט וזול(יכול להיות מרעיש, ללא סירקולציה/זרימת אוויר טובה, ללא פילטרים ועוד), כמו שרשמתי תפנה את השאלה שלך ות התקציב למדור מפרטי מחשב, זה לא העיקר לקחת מעבד i7.

פורסם

לשואל,

רצ"ב הרכב בסיסי טוב להתחיל ממנו, תשלים את השאר כראות עינך.

פורסם

הוא רוצה מפרט למשחקים, כך שחלק ממפרט בסיסי הוא כרטיס Radeon HD 7770 לפחות.

פורסם

Nec_000 אני מתפלא עליך עם כל העברית הרהוטה, כראות מלשון ראיה ולא כרעות מלשון רעה(חבר)

פורסם
Nec_000 אני מתפלא עליך עם כל העברית הרהוטה, כראות מלשון ראיה ולא כרעות מלשון רעה(חבר)

צודק לחלוטין, טעות שלי שכמובן תקנתי כבר בעריכה.

לא תמיד יש זמן וכח לבצע הגהה, ולעיתים תוך כדי הקלדה מהירה עורכים משגים - זה קורה לכל אחד, ובטח "שלקשישים" כמוני.

פורסם

קורה לי גם מדי פעם ואני אשמח אם יתקנו אותי, יש פה המון שגיאות כתיב בפורום ולפעמים עד כדי עובר כל גבול, מפריע לי שאנשים מתבלבלים בין אם ל-עם וסו הטעות הכי נפוצה..

פורסם

זו היתה טעות בגלל המסך הלא מקורי שלי באייפון, אתה לוחץ על ז ונלחצת בכלל האות ליד...גילוי נאות: ויתרתי על המסך המקורי שלי באייפון כדי לתקן למישהו מסך שבור, נשאר לי רק מסך לבן אחרון, אז הרכבתי לו את שלי השחור ולי הרכבתי לבן, סיני ועם דיג׳יטייזר דפוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים