פורסם 2004 בפברואר 921 שנים http://www.go-l.com/desktops/machl38/features/index.htmהייתם מתים לאחד כזה 8)יש מצב שזה היה פעם בחדשות האתר ופיספסתי ? אם לא - אז נראה לי שצריך לשים את זה שם..
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים זה יותר מתאים לפורום "כללי".ומישהו (אני 8)) כבר הספיק לפתוח דיון באותו נושא, לפני הרבה זמן.ובחדשות האתר כתבו על המסך הענק שלהם.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים לא יאומן !!אין לו דיסק קשיח. הוא משתמש בזיכרון RAM בשביל דיסק קשיח והמהירות שלו היא8 וחצי ג'יגה (!!!!) לשניה - לא יאומן !!עריכה: עשיתי כאילו "הזמנה" והגעתי ל כמעט 16,000 דולר !! (רק הדיסק הקשיח הזה זו תוספת של 5000 $)
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים זה מריץ hl2?? סתם.המחשב שלי נראה כלום לעומתו,בעצם כל מחשב נראה כלום לעומתו :-[נמאס לשדרג...
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים לא ממש היה לי כוח לקרוא, אבל לפי התגובות הבנתי שהוא משתמש בזיכרון RAM ככונן קשיח, יותר נכון משהו שדומה לזיכרון FLASH, לא? (RAM נמחק כאשר אין חשמל..) אם כן, זה פ*קינג שיט דבר רצחני לאלה, זה מהיר טיל!!! ואפשר להבין מהתגובה של HF Integrale שהוא מעביר 8 וחצי גיגה לשניה אממ... :eek2: אין מילים בפי.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.