עבור לתוכן

מה היתרונות של גיימפאד מודרני על פני לוג'יטק Rumblepad אלחוטי (דור ראשון)?

Featured Replies

פורסם

יש לי גיימפאד לוג'יטק Rumblepad אלחוטי ישן שכמעט לא יצא לי להשתמש בו (כי אני משחק בעיקר משחקי FPS עם עכבר ומקלדת). קיבלתי את טומב ריידר האחרון עם רכישה של כרטיס מסך וקראתי שהוא מתאים מאוד לגיימפד, ואני חושב לקנות את NBA 2013 שגם כן אמור לעבוד הכי טוב עם גיימפאד. השאלה אם הלוג'יטק שלי ייעשה את העבודה או שכדאי לשדרג לגיימפד חדש יותר, כמו למשל ה-360 של מיקרוסופט. אשמח לתובנות בנושא.

תודה!

נערך על-ידי Mandheling

פורסם

לבקר ה-360 של מיקרוסופט יש תאימות מלאה למגוון משחקים.

אם בקר הלוג'יטק שלך לא תומך/עובד טוב עם משחקים מסויימים, אז זו סיבה להחליף לבקר ה-360.

אם הוא עובד טוב עם המשחקים שלך, לדעתי אין סיבה להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

הגיימפאד שלי אכן לא עובד בצורה מלאה עם טמב-ריידר. קראתי שיש אמולטור שמאפשרים לעקוף את הבעיות, לפחות עם ה-Rumblepad 2 (לי יש את דגם עוד יותר ישן). אני אתן לפתרון הזה צ'אנס, ואם הוא לא עובד אקנה גיימפאד 360. ראיתי שמוכרים אותו ב-180 ש"ח ב-KSP, כך שזה לא ממש נורא.

תודה על הייעוץ!

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על גיימפאד 360. השאלה מה עדיף - הרגיל שנמכר ב-180 ש"ח בארץ, או הגירסה עם ה-D-Pad המשופר (אבל עם כפתורים לא צבעוניים) שדורשת תוספת של מקלט צד שלישי (המקורי לא נמכר בנפרד)? ההבדל במחיר הוא כ-70 ש"ח.

נערך על-ידי Mandheling

פורסם

אני לא מכירה את הגרסה המשופרת אבל יש לי את הגיימפאד 360 בגרסה הרגילה שלו שנמכרת בארץ והוא מצויין.

אולי יש מישהו אחר בפורום שמכיר את הגיימפאד בגרסתו המשופרת ויכול להגיב לגביו.

פורסם
  • מחבר

קניתי את הגירסה הרגילה. במבט ראשון איכות הגימור והארגונומיה נחותים ללוג'יטק הישן שלי, אבל היתרון הוא כמובן שהכל עובד ישר מהקופסה. מאוד מוזר שה-360 מוגדר בביקורות כגיימפאד גדול. הוא ממש קטן וצפוף בהשוואה ללוג'יטק.

- - - נערך: - - -

אני מצרף תמונה שמשווה את שני הגיימפאדים. ה-360 ממש קטן בהשוואה ללוג'יטק.

פורסם

הגיימפאד של 360 גדול בהשוואה לגיימפאד של PS3 למשל.

פורסם

מי משחק במחשב עם גיימפד ? עדיף קונסולה אם אתה מסתדר עם הגיימפד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים