עבור לתוכן

בעיה מוזרה בדפדוף למעלה ולמטה בדפים

Featured Replies

פורסם

גם אצלי זה ככה, ivan מאז שגיליתי את זה

כבר החלפתי לפחות 5 דרייברים, זה קורה פה באתר במיוחד כאשר יש פרסומת בראש הדף, בכרום למשל זה לא קורה, זו בעיה בפיירפוקס שקיימת לאחרונה, ישנה עוד בעיה בפיירפוקס שכבר היה עליה דיון פה בעבר, ישנם מדי פעם מעיין ריבועים או ארטיפקטים לבנים על המסך.

פורסם
  • מחבר

גם אם יש תבעיה הזו עדיין היה עדיף פירפוקס על פני כרום לפחות לדעתי.

אבל מה שמעניין אותי האם אנשים לא פנו כבר בנוגע לבעיה הזו ?

כי ממשיכים להוציא גרסאות אבל עדיין הבעיה ממשיכה.

פורסם

רק שתדע לך שאני משתמש גם בכרום וגם בפיירפוקס, בכרום התחלתי רק לאחרונה אחרי שנים של שימוש בפיירפוקס.

אני לא מסכים איתך שעדיף פיירפוקס כי: בפיירפוקס תמיד קורסים תוספים, התקנה של תוספים נכשלת, פלאש גרועה ודפדפן איטי יותר.

הבעיה שלי עם כרום ואני מנסה להתרגל היא שהכפתורים הפוכים האיקס, הגדל ומזער בצד שני.

אהבתי בו שאני יכול ללחוץ על הדפדפן וזה יפתח לי כמה אתרים מועדפים במכה, למשל גוגל ואת HWZONE

תנסה תראה..

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בכרום כמה פעמים לכן אני לא סתם אומר את דעתי,הבעיות שלי בכרום שכאשר זה פותח את כל הלשוניות מהפעם האחרונה אז כולם עושים רענון ולי יש לפעמים כמה של יוטיוב פתוחים אז פתאום לשמוע ערבוב של הקולות וכו' היתה עוד בעיה אבל לא זכור לי.

פירפוקס נכון לוקח זמן לעלות אבל עוד נסבל איכשהו ,רק הפלאש בעיקר נופל אבל מרעננים והכל מסתדר.

בנוגע לדפדפן איטי יותר בכללי בזה אני לא בטוח ,עשיתי כמה בדיקות לא מלפני כל כך הרבה זמן ופירפוקס לרוב מעלה לי דפים מהר יותר מכרום.

פורסם

תעברו לאופרה!!!!!!!!!!! אין אליו

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כמעט כל דפדפן ואופרה פחות טוב מגוגל כרום ומפירפוקס

פורסם
תעברו לאופרה!!!!!!!!!!! אין אליו

דפדפן איטי וכבד, הגוגל הרבה הרבה יותר מהיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים