עבור לתוכן

שירות אחסון בענן חדש

Featured Replies

פורסם

חברת COPY.COM יצאה עם שירות אחסון בענן חדש. בניגוד למתחרתה הגדולה DROPBOX מקבלים 5 ג"ב של אחסון בחינם ואם מפנים או נרשמים דרך הפניה מקבלים עוד 5 ג"ב. בנוסף, אם מצייצים על השירות החדש מקבלים אקסטרה 2 ג"ב. מי שמעוניין באלטרנטיבה\מקבילה לDROPBOX מוזמן לפתוח חשבון.

בקישור הזה ניתן להרשם עם הפניה ממני וכך גם לקבל עוד 5 ג"ב וגם להוסיף קצת לחשבון שלי :)

פורסם

ידוע גם שהאנדרואידים מקבלים 48GB לשנתיים..

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה50 גיגה שקיבלתי מהS3 שלי, אני מתכנן לעתיד.

פורסם
  • מחבר

אשמח אם גם מי שלא משתמש ישקיע כמה דקות להרשם דרך הקישור שלי, זה יעזור לי מאוד.

פורסם

יש את השרות של MEGA שמציע 50 GB בחינם..

פורסם

מה זה משנה כמה גיגה יש לך בענן כשיש לך מהירות העלאה של 2MB?

פורסם
  • מחבר

התשובה לשניכם היא גיבוי ספריות.

פורסם

נרשמתי. השאלה עד כמה אני יכול לסמוך על שירותים כמו אלה? כלומר, האם קיים סיכוי שבוקר אחד אני יתעורר וכל המידע שגיביתי יימחק?

פורסם

שירותי האחסון של דרופבוקס, גוגל דרייב וסקיי דרייב של מיקרוסופט אני בטוח ב100% שלא ייעלמו לך סתם ככה פתאום, אבל לגבי שירותים כמו זה, או אפילו מגה, אני לא כל כך בטוח...

בכל מקרה, נרשמתי אפילו שאני כנראה ולא ישתמש בזה

פורסם
שירותי האחסון של דרופבוקס, גוגל דרייב וסקיי דרייב של מיקרוסופט אני בטוח ב100% שלא ייעלמו לך סתם ככה פתאום, אבל לגבי שירותים כמו זה, או אפילו מגה, אני לא כל כך בטוח...

בכל מקרה, נרשמתי אפילו שאני כנראה ולא ישתמש בזה

מגה גם נשמעים אמינים.

אבל בכללי אתה צודק

פורסם

כמה חברים מעבודה ניסו את מגה כשזה יצא, הממשק לא עובד טוב, ואין תוכנה להעלאה.

אגב, אם כבר מדברים על תוכנות מסוג זה. אם אני, כמפתח תוכנה, מכניס אפשרות לגיבוי בענן בעזרת google drive, dropbox וכו, האם זה חוקי? כלומר, אם למשתמש יש אחד מהשירותים, האם תוכנה אחרת יכולה לנצל את זה על מנת לאחסן גיבוי באחד מהשירותים? (כמובן, זה לטובת שימוש הלקוח, שגם משתמש בשירות ענן, וגם בתוכנה שלי).

פורסם

לדרופבוקס יש API שנותן לך לבצע את זה וזה אכן מותר, לגבי האחרות אין לי ממש מושג, אבל אני מאמין שגם להן יש API כלשהו

פורסם

נירשמתי :)

פורסם
  • מחבר

גודל האחסון החינמי עלה ל15+5 לנרשמים דרך קישור ו2 אם מצייצים על השירות. מי שעדיין לא עשה זאת מוזמן להירשם דרכי.

פורסם

יש את tresorit שמציעים 50 גיגה של איחסון מוצפן שאפילו הם לא יכולים לראות את התוכן שלך (ככה הם אומרים לפחות). צריך להירשם דרך קישור מסוים...

הבעיה שעדיין אין להם אפליקציות למובייל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים