עבור לתוכן

E8400- אוברקלוקינג

Featured Replies

פורסם

זה המעבד שיש לי: DualCore Intel Core 2 E8400, 3000 MHz (9 x 333)

בתוספת של:

לוח אם: GA-G41M-Combo

זיכרון: 4 GB

כרטיס מסך: GTX 650 OC 2GB

אני רוצה לאתגר את המעבד שלי עד הקצה (כמעט)...אשמח לקבל הדרכה והכוונה...

תודה!

פורסם
  • מחבר

כמובן, אבל הוא לא ספציפי...

פורסם

אין מדריך ספציפי. הרעיון זהה (עד מעבדי ה-penryn)

פורסם

לא בטוח שהייתי מנסה לאתגר את המעבד עם לוח כזה...

פורסם

אכן לוח האם הוא מגביל אבל כמה שיצליח להוציא זה רווח שלו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת להוציא כמה שאני יכול????? מזה משא ומתן? חח

פורסם

בלוחות אם מהתקופה הזאת של הC2D ללוח האם היתה חשיבות רבה כשזה נוגע לOC , מגבלת הFSB המקס' שהלוח תמך בו היתה שונה ,ולוחות הG41/31 היו הלוחות הכי גרועים שאפשר לOC , זה גם למה אומרים לך מראש שאל תצפה להרבה ,בשביל OC למעבדים כאלו צריך לוחות אם איכותיים הרבה יותר כמו P45/35 או X38/48 כדי באמת להגיע לתדרים גבוהים ,בגלל שהFSB שהלוחות הזולים האלו מגיעים אליו לא גבוהה במיוחד.

מה שגם שבשביל לקחת את הE8400 לכיוון ה4GHz צריך זכרונות שיעמדו בOC (או כאלו של 1066 מההתחלה) ובעיה נוספת היא שלתדרים האלו צריך כבר קירור רציני למעבד .. אולי ל3.6GHz אפשר להשאר עם קירור פשוט יחסית שכן סביר להניח שלא יהיה צריך לעלות את המתח כדי להגיע לתדר הזה ככה שהוא לא יתחמם כל כך מעבר לתדר הסטוק.

אצלי נגיד היו זכרונות 800MHz של Patriot שפשוט לא אהבו לעבוד כשהFSB היא גבוהה מ410-420 ,ככה שזאת גם יכולה להיות בעיה .

פורסם

הרבה אנשים הצליחו ,אצלי הבעיה לא היתה בקירור - MUGEN 3 ,והP45-DS3 שלי היה סביר ,הזכרונות לעומת זאת , פשוט סרבו לתפקד..

בנוגע ל3.6GHz ,בשביל הE8400 זה טיול בפארק ,אני יודע שE8400 שלי עבד בלי בעיה במתח המקורי על התדר הזה,והבנתי שזה המצב אצל הרבה אנשים ,ככה שכל מה שהיה צריך לעשות זה לעלות את הFSB ל400 ולהנות .

פורסם
  • מחבר

תוכל להדריך אותי כיצד להעלות ל3.6? והאם זה מורגש?

פורסם

בלוח נורמלי, פשוט מעלים את הFSB ל400, מתאמים את יחס הFSB:DRAM כדי לשמור על תדר הזכרון, קובעים את תדר הPCI על 100, וכל השאר על Auto, ויש סיכוי לא רע שזה יעבוד.

בלוח הזה - בערך אותו הדבר ותקווה שהלוח לא יתפוצץ.

וכמובן, תחכה קצת יותר ותקבל עצות יותר מוסמכות ממומחי אוברקלוקינג גדולים ממני. :)

פורסם
  • מחבר

ביקשתי הדרכה לאוברקלוק לא לבנות פצצת מימן :2gunsfiring_v1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים