עבור לתוכן

קורס ברמנים בזמן אמיתי- מישהו עשה ויכול לתת חוות דעת?

Featured Replies

פורסם

היי,

נרשמתי לקורס של זמן אמיתי דרך חבר (16 מפגשים, 4 שעות כ"א, בימי שישי), בת"א. מישהו עשה אצלם ויודע לתת חוות דעת לטובה או לרעה?

תודה!

פורסם

אני למדתי שם, אחלה מקום. העיניין שהם מבטיחים שהם יסדרו לך עבודה, וזה נכון אבל במקומות דיי מסריחים

פורסם

קודם כל אם אתה לא נמשך לתחום אז זה סתם זריקת כסף שאולי תעשיר את הידע שלך באלכוהול אבל לא יותר.

שנית גם אם אתה מסיים וניגש לברים חלק יקבלו חלק לא אבל זה לא יהיה תלוי בזה שיש לך תעודת ברמן. באופן כללי יסתכלו עלייך נו ו...?

ברמן אתה יכול להתחיל להיות בלי קורס ללא שום בעיה והקורס עצמו יותר נותן ידע במותגים וטעמים מאשר נותן ניסיון או את הפרקטיקה הדרושה.

נערך על-ידי LoopXXX

פורסם

^^ מחזק

להיות ברמן לא מחייב לעבור קורס או להחזיק בתעודה... לא רוצה להרוס או משהו, אבל הקורסים האלה זה כסף קל למי שמעביר אותם. מה שאתה תעשה שם זה תמזוג אלכוהול ותשתה אותו - וזה אני אומר לך בוודאות

פורסם
^^ מחזק

להיות ברמן לא מחייב לעבור קורס או להחזיק בתעודה... לא רוצה להרוס או משהו, אבל הקורסים האלה זה כסף קל למי שמעביר אותם. מה שאתה תעשה שם זה תמזוג אלכוהול ותשתה אותו - וזה אני אומר לך בוודאות

לאו דווקא, יחסית למספר השעות שלומדים שם מחיר הקורס הוא לא כזה גבוה, אתה צודק שלא חייבים לעבור קורס כדאי להתקבל לעבודות בברים (רוב הברמנים לא עברו קורס) אבל זה קורס מאוד מאוד מאשיר

פורסם

אני מכיר את התחום הזה דיי מקרוב, הקורסים האלה חסרי משמעות.

עבור בנים הם אולי קצת עוזרים, בטח אם אתה מגיע נמקודת מוצא של חוסר מושג מוחלט, אבל 90% מהברמניות בארץ בכלל לא עברו שום קורס (איזה קורס אתה כבר צריך בשביל למזוג בירה או לערבב וודקה עם רדבול?) אלא פשוט נראות טוב.

פורסם

גם לבנים זה כך... אם אתה משקפופר מחוצ'קן, אף אחד לא ייתן לך עבודה.

חבר שלי עשה את הקורס ויצא שהיתי אותו כמה פעמים. בסופו של יום, יצא שהיתי בשליש קורס וואללהב דיוק כמו שאמרו פה. מביאים לך סקירה קצרה על אלכוהול ואולי יילמדו אותך איזה קוקטייל אחד או שניים. לצורך העניין, אני לא מכיר אדם אחד, בין אם גבר או אישה, אשר עשו קורס כזה, בשביל לעבוד בתור ברמן.. את כלמ ה שאתה צריך, לומדים במשמרות הראשונים בעבודה וכאשר אתה מחפש עבודה חדשה, אתה מתקבל על סמך הנסיון שלך בברים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים