עבור לתוכן

ייעוץ בנוגע ללימודי חו"ל

Featured Replies

פורסם

קודם כל - זה הולך להיות טיפה חופר, תודה על היחס והזמן.

הסיפור שלי הוא כזה - אני גר ועובד בחו"ל במשרה של כ-12 שעות ביום, ללמוד מדעי המחשב כתואר באוניברסיטה של ממש כאן לא נראה לי מציאותי (מחירים, זמן עבודה), עלה לי רעיון

שאולי אוכל ללמוד כאן תואר מקצועי אחר בתחום המחשבים, כאן נכנסת הבעיה של בחירת התואר שאוכל לעשות.

יש לי זיקה לתחום המחשבים והטכנולוגיה, אבל פעם לא לקחתי את זה לתחום הרציני באמת (למרות שיש לי 10 יח"ל בתיכון באלקטרוניקה ומחשבים),

ז"א שהייתי משחק עם מערכות פורומים ושרתים (צד שרת) ולא באמת בשפות תכנות, מערכות הפעלה ומידע (צד לקוח)..

אם כבר אתחיל ללמוד - ארצה לעשות התמחות מסויימת באבטחת מידע (ואולי גם הצד ההפוך - ההתקפה).

עד כאן החפירה, ארצה להתייעץ איתך בנוגע לתארים המקצועיים (שעשו לי די בלגאן בראש ולכן אשמח אם תתקן אותי אם אני טועה) שעומדים בפניי:

1. תארי CISCO למיניהם, בהתחלה התואר הבסיסי ואח"כ CCNA?

2. תואר של מייקרוסופט - MCSA?

3. תואר אבטחת מידע ובטחון של ISC2 (ראו קישור כאן)

4. לפני כל הבלגאן הזה, אתם ממליץ ללמוד שפות תכנות (כל דורות ה-C למיניהן, פייטון וכו') ולשחק קצת עם מערכות UNIX (יש לי טיפה נסיון ומשחק בVMware, לא יותר מזה)?

תודה רבה שוב!

פורסם

קצת קשה לייעץ לך בלי לדעת איפה אתה גר..

בכל מקרה, כל האפשרויות שציינת הם לימודי תעודה. אף אחת מהן לא מקנה תואר אקדמי.

פורסם
  • מחבר

מבין בנוגע ללימודי התעודה ולא התואר, לגטימי.

בנוגע למיקום - לונדון, לא חסר פה כלום.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תנסה לחפש אוניברסיטה סטייל הפותחה בלונדון או לחילופין תלמד תדרך הפתוחה בישראל (זה קצת יקר יותר אבל אפשר ללמוד מחו"ל בפתוחה).

לחילופין\ תנסה לבנות מערכת קלה באוניברסיטה רגילה אשר תאפשר לך לעבוד במקביל (למרות ש-12 שעות עבודה ביום זה לא ריאלי לחלוטין)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים