פורסם 2004 בפברואר 821 שנים מחבר אז ס22ה על הלונגהרון אני מקווה שהוא שווה (אני רוצה לקנות שיצא) (כתוב כמה מילים עליו)ולChevy שצילם את התמונה של הזריחה אם באמת צילמת לבד אז קבל ח"ח רציני ממש יפה
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים אין כמו מצלמה דיגיטלית בשביל לא להיות תלוי בתמונות מהאינטרנט 8) (חיפה לקראת ערב)(אלו לא מגדלי התאומים אלא האוניברסיטה!)
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים אז ס22ה על הלונגהרון אני מקווה שהוא שווה (אני רוצה לקנות שיצא) (כתוב כמה מילים עליו)אם היה עברית היה יותר סבבה 8)הממשק ממש מעולה בתוך התקיות אני יכול להעלות גם תמונה של זה עם מישו רוצהוגם האינטרנט אקספלורר ניראה יותר יפהוהכפתורים של הכיווץ סגירה ומינימייז חזרו לגודל הקטן שלהםבקיצור אם היה עברית הייתי משתמש בזה רוב הזמן(אני יכול לקרוא עברית אבל לא לכתוב אם למישהו יש פיתרון לזה אני ישמח רק לא בתראד הזה אלא בפרטי)
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים תנו לי בבקשה לינק לאתר שבו אני יכול למצו תמונות לרקע לדסקטופ שלי, אני מחפש בעיקר נופים, טבע אגמים ימים מפלים וכדומה. תודה
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים מחבר תגידו איך משנים את הצבע של הטפריט הזה למטה ושל החלונות?R0cKF0rD אח שלי ממש פצצה הדסק שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.