עבור לתוכן

השלב האחרון של מאקס פיין 2

Featured Replies

פורסם

תגידו מה הקטע עם השלב האחרון של מאקס פיין 2?!?

כל המשחק יש שלבים מעולים עם מקוריות ועיצוב מדהימים! כולם 100% כיף טהור! ופתאום צצ לו משום מקום השלב האחרון!

שבו צריך לרוץ בסיבובים חצי שעה ולירות בברגים של הגג.

איזה שלב ג-ר-ו-ע ! ! ! לא האמנתי שזה אמיתי,חשבתי שזה עוד חלום של מקס, אני לא מבין את זה למה עשו אותו כל כך עלוב.

שמתי לב גם שבאף כתבה שראיתי לא אמרו מילה אחת על השלב, כאילו הוא היה רק בגרסה שלי, אני הייתי מוריד למשחק לפחות חצי נקודה על החוסר מאמץ שהושקע בשלב הזה, שהוא צריך להיות השלב הכי חשוב במשחק.

אולי זה רק אני? מה אתם חושבים? לא נראה לכם מוזר?

פורסם

המחשק המדהים הזה היה קל מדי (גמרתי אותו ב6 שעות רצוף)

אם היו עושים את שלב אחרון כמו כל השלבים אז לא היית צריך להפעיל את הראש בכלל במשחק וכל הזמן רק לירות ברעים כשאתה בהילוך איטי

אז עשו את שלב אחרון ככה כדי שתצטרך קצת לחשוב מה לעשות (אני תוך 2 דקות גיליתי מה לעשות ;))

אבל אני מכיר אנשים שלא גמרו את המשחק כי הם לא ידעו מה לעשות בשלב הזה :P

פורסם
  • מחבר

גם אני הבנתי מה לעשות, אבל איפה הכיף בשלב הטיפשי הזה? הם יכולים להביא לי לפתור משוואות זה דורש יותר חשיבה.

מה שאני אומר זה שבמקום להביא אותה בשלב באמת מושקע עם עיצוב ותסריט מעולה (כמו השלב בית האימה למשל!) הם שמו שלב שבו צריך לרוץ בסיבובים במשך 10 דקות ולירות בגג! זה ממש מפגר כשחושבים על זה זה, כי זה בכלל לא מציאותי ולא מתאים לאווירה הדרמתית ולעלילה העמוקה של המשחק, זה כמו שבסוף הסרט לב אמיץ יביאו את ג'קי צאנג כדאי לנצח את האירים (או מה שהם לא היו).

פורסם

כן גם אני הבנתי די מהר מה לעשות (למרות שבהתחלה התרכזתי בלפוצץ את הזכוכיות של התקרה של האולם...)

זו כנראה הדרך של המפתחים להכניס את האלמנט של חידות למשחק....

חוצמזה שהשלב מ-מ-ש מציק... לרוץ במעגלים ולהתחמק מהפצצות שלו, כשאתה צריך גם לירות בברגים שמחזיקים את המרפסת הזו, ועוד לעשות את זה פעמיים... איכס...

עריכה: לא ראיתי את התגובה שלך overload... צודק לגמרי... באמת חמוד השלב של בית האימה

וגם אחרי זה שאתה עושה אותו מלמעלה.... (או מלמטה אני לא זוכר מה בא קודם...)

ועם הבנין שעולה באש....

משחק מעולה....

פורסם

חחחחח זה לקח לי 10 שניות ו4 כדורים כדי לירות בברגים האלה ! ;D פשוט רצים עם ה MP5+ הכוונת +Bullet time וצולפים בהם בלי שום בעיות.

פורסם

משחק משובח, אבל קצרצר באופן מחריד (אפילו יותר מ- CoD).

אני לא הבנתי מה צריך לעשות (בשלב האחרון כמובן), עד שבן-דוד שלי גילה לי.

:P -> :-[

פורסם

COD לא קצר בכלל

\

דבר שני השלב האחרון באמת מעצבן אבל לא צריך לפתוח ת'רד בגלל זה..אפשר לחשוב

פורסם

חחח עדיין לי סיימתי את מקס פיים הראשון בגלל שלב מעצבן שאנשים קופצים מקומה שניה ואתה צריך לחסל אותם הם כל הזמן זוקים עליי בקבוקי תבערה...

אז נמאס לי ומחקתי את המשחק אין יל כוח לחרא הזה (לא רציתי קודים)

פורסם

השלב הזה קל... לא צריך אפילו bullet time בשביל לסיים אותו (הכוונה רק כשנלחמים נגד ולאאאאאדימיר)

חוץ מזה השלבים של בית האימה והשלב המפגר הזה שהוא רץ בתוך מין מבוך של חומות וחדרים כאלה היו דפוקים בטירוף... לא אהבתי... זה אולי תרם איכשהו לעלילה, אבל אין בזה אקשן, וגם ככה הם משתמשים ביותר מדי מטאפורות אז או שהיו מורידים את המטאפורות או שהיו מורידים את השלבים...

פורסם

להיפך, אלו היו השלבים הכי מוצלחים במשחק בגלל העיצוב המדהים שלהם והמקוריות הרבה, בהחלט מראה על הרמה הגבוהה של המפתחים.

לגבי השלב האחרון, גם במשחק הראשון היה שלב סיום מטופש שהיה צריך לירות בארבעה כבלים, פה הם הלכו על אותו עקרון בדיוק וחבל, כי מעט יותר תחכום היה בהחלט מוסיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים