עבור לתוכן

חנות בארץ, או בחו"ל שמוכרת Spacers & Standoffs

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש חנות בארץ, או בחו"ל שמוכרת Spacers & Standoffs

בסגנון מה שיש בלינק למטה:

http://www.ebay.com/itm/Brass-Hex-Spacer-Screw-Assorted-Kit-Standoff-SKU101001-/400482495951

קוטר M3-4 ואורכים עוד לא בדקתי בדיוק מה אני צריך.

חומר כל חומר יבוא בטוב, בחירה בחומר (ניילון, פליס או אלומיניום) תהיה על בסיס תקציבי בלבד.

נועד לסידור וחיבור הפרוייקט גמר.

MOUSER הבנתי שמשלוח עולה שם 40 דולר.

האם אתם מכירים חנויות בארץ (אזור גוש דן) או חנות מחו"ל שאפשר להזמין ממנה מספר פרטים בחבילה אחת בשביל לא לרוץ לדואר הרבה פעמים.

:)

פורסם

קניתי את שני אלו:

http://www.goodluckbuy.com/index.php?target=products&product_id=69148

http://www.goodluckbuy.com/index.php?target=products&product_id=69147

המשלוח כמו כל משלוח מסין, כמה שבועות.. אבל מבדיקה שעשיתי בזמנו זו היתה העיסקה הכי משתלמת.

שים לב שמעבר לרוחב (M3/M4 וכו') יש נתון נוסף - pitch. כך שתבחר ברגים שיתאימו. אם אני זוכר נכון, במקרה הזה מדובר ב 0.5

פורסם

אריסטוק, אבן אלקטרוניקה, סימן-טוב כול החנויות בשדרות הר-ציון בת"א.

פורסם
  • מחבר

Elad128

נראה מעולה, תודה רבה.

מרק10

התקשרתי לשני חנויות בהר ציון, אחד לא ממש הבין על מה אני מדבר בכלל, השני אמר שאני יגיע ואז נבדוק (תשובה מעולה, למה לא לבזבז קצת זמן על אי וודאות).

החנויות האלו כבר נתנו לי את הרושם שהם לא ממש מחבבים סטודנטים.

בכל מקרה תודה

Elad128 די הביא חנות שאפשר להזמין ממנה הכל מכה אחת.

פורסם

מהניסיון שלי,

EBAY

המבחר עצום ביחס לחנויות בארץ, והמחירים נמוכים לאין שיעור.

מה שנפוץ בעיקר הם ספייסרים מבראס וניילון.

אם צריך חומר אחר, צריך לחפש קצת יותר לעומק, אבל - עדיין שווה את זה.

פורסם

אבן אלקטרוניקה ולאריסטוק בהחלט יש לו ספייסרים למעגל מודפס..

איתם לא מדברים בטלפון אלא מגיעים וקונים.

אם אתה רוצה לרכוש ספייסרים שיגיעו אלייך הביתה תוך 2-3 תזמין מהקישור המצורף (שים לב לבחור משלוח זול).

http://www.4project.co.il/section/234

http://www.4project.co.il/section/21

פורסם
  • מחבר

:angryfire: בתגובה מהירה אחרי שכתבתי ועניתי מסודר האתר החליט לעשות רענון :pissed:

והכל נמחק.:facepalm:

טוב מהתחלה

arkadur

באייביי לא הצלחתי למצוא את כל המוצרים תחת מוכר אחד במרוכז, אחרת זה יתחילו ריצות לדואר והמתנה ארוכה כל פעם.

אשמח אם אתה מכיר מוכר שיש לו מבחר (זכר\נקבה נקבה\נקבה), מה שאני אצלחתי למצוא כמה פעמים מוכרים עם רק ספייסר ספציפי בודד או אחדים שלא מתאימים.

מרק10

4Project כל מה שמצאתי אצלהם זה רק נקבה\נקבה, ואין להם זכר\נקבה. אני צריך את שני הסוגים.

לגבי החנויות בהר ציון, אם אתה אומר שאמור להיות להם, אני אתן לזה צ'אנס בשבוע הבא.

בינתיים פעם שעברה אראה נכונות לתת עזרה רק סימן טוב. כל השאר לא ממש רצו לעזור כי כנראה הבינו שמדובר בכמויות קטנות.

תודה רבה על העזרה לכולכם :yelclap:, דבר ראשון אני אנסה מה שמרק10 אמר, אמצא זמן והאקפוץ להר ציון.

אם לא אמצא את מבוקשתי שם, אז כנראה אצטרך להזמין מחו"ל.

נ.ב

למה נועד המבחר של החומרים?

ניילון אני מבין שהוא מבודד ומאוד עדין, זה בעצם היחיד שמובן לי.

פלדה, פליס, אלומיניום: מה ההבדלים ביניהם, הרי אין עומסים על הספייסרים האלו שהם צריכים להיות עם חוזק מיוחד.

פורסם

בעיקרון ספייסרים עשויים מפליז ומצופים בניקל וגם אלא העשויים מניילון הם הפופולארים ביותר למעגלים מודפסים.

1. לחנויות האלקטרוניקה אתה צריך לבוא מוכן עם חלק לדוגמא או תמונה בכדי לקבל עזרה ממשית.

2. למוכרנים בחנויות האלה יש לקסיקון מילים שמתאים יותר לבעלי מקצוע ולאו דווקא המינוחים המקובלים באינטרנט.

3. תגיע עם סבלנות.

בהחלט אם היית רוכש כמויות היית מקבל שירות אחר.

ברגים ואומים וגם ספייסרים אתה יכול לנסות לרכוש אצל "כל תבריג"

כתובת:

דרך מנחם בגין 44 תל אביב

למוכרן קוראים מנשה (תגיע מוכן עם מידות הברגים והאורך הרצוי).

לדוגמא:

בורג M3 בעל אורך 10 מילימטר, ראש פיליפס, PH או FH מנירוסטה או מפלדה רגילה כנ"ל לגבי אומים ודיסקיות.

פורסם
  • מחבר

1. דווקא באתי מוכר מראש עם רשימה מסודרת כי לפני שבאתי עשינו את כל התיכנון וניסינו לחשוב על הכל.

2. נכון, אתה ממש צודק.

3. :angel:

תודה רבה על ההכוונה, אני אכרתי עד עכשיו רק את טכנו בורג בא.ת. בחולון

פורסם

"כל תבריג" נמצא לא רחוק משדרות הר-ציון, תוכל להחנות את הרכב בחנייה הצמודה של סימן טוב וללכת ברגל לכול תבריג.

לבחור "מכול תבריג" קוראים מנשה דיין.

יש לו במלאי כמעט את כול המידות של הברגים והאומים שתחשוב עליהם כולל מוטות הברגה.

גם אני מזמין חלקים באיביי אבל כאשר אני עובד על פרוייקט מסויים אין לי זמן לחכות שבועיים או שלושה בשביל נגד או בורג מסכן. לפעמים עולה לי בראש איזה

רעיון או פרוייקט מעניין שאני מעוניין לבדוק אותו כבר היום כי בעוד שבועים או שלושה כאשר החלקים יגיעו אני יירד לי החשק :behead:

פורסם

CRT, תעדכן כאן בסוף מהיכן קנית, כמה עלה וכו'.

שווה לדעת..

פורסם
  • מחבר

בכיף, אני לא יודע אם יצא לי השבוע לעשות את זה בגלל החג, אז יש סיכוי שזה יהיה בשבוע הבא.

בכל מקרה אני אעדכן.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מאיפה, אך אחראי מעבדות מצא לי את מה שחיפשתי.

אז בסוף לא הלכתי לחנויות שהמלצתם פה, אם ובקרה יצא לי לקנות שם אני יעדכן.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חייב להוסיף את האופציה של "בית הבורג". משם קניתי את כל הברגים לפרויקט. מקום מתוקתק ברמות..קניתי אצלם סטנדאופים מצופים ניקל עם הברגה M3 מבחוץ + בפנים.

פורסם
  • מחבר

אתה זוכר מחירים ומידות? היו פה חברה שרצו לדעת.

לא מזמן הסתכלתי, ו 4PROJECT הוסיף ספייסרים וסטנדאופים לM3 מטפלון ומפליז במידות שונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים