עבור לתוכן

שינוי רוחב פס בכבלים

Featured Replies

פורסם

יש אצלי המון ניתוקים בחיבור ללא חייגן על תשתית כבלים בטריפל 100MB.

האם הורדת המהירות ל30MB עשוייה לפתור את בעיית הניתוקים ?

החלפתי כבר כמה ספקים והניתוקים נמשכים אז אני דיי בטוח שזו בעיית תשתית.

הוט לא הצליחו לפתור את הבעייה, והיא חוזרת תמיד בשעות העומס בערב ובסופי שבוע.

מידי פעם אני עושה RESET למודם וזה מסדר את הבעייה לפרק זמן של כמה שעות.

פורסם

אני לא חושב ששינוי מהירות ישפיע כלכך בשימוש באינטרנט על כבלים כי אתה משתמש בערוץ ביחד עם השכנים במהירות של כ150 או 300 מגהביט והמודם מגביל את עצמו לא להוריד או לשלוח יותר מדי מהר. אני עדיין לא מבין גדול בכבלים.

אם הוט לא עובד טוב והם לא יודעים לתקן את זה יש רק פתרון קל אחד - לעבור לבזק . יש לבזק מגבלות שה100 מגה שלהם עובד על 65-95 אבל החודש יש מבצע 100 ב100 לשנה אחת (אחר כך קופץ ל150 ) . ההתקנה אצלהים עולה איזה 180 + 100 שקל למודם. לא כדאי היום לקחת חיוב זיכוי עדיף לקנות נתב משלך. עדיין אני חושב שלקוחות חדשים מקבלים חיוב זיכוי מלא על נתב אבל אני לא בטוח.

אני חשבתי לעבור להוט אחרי שבזק העלו לי את המחיר ואשתי התנגדה בתוקף. עכשיו יש 100 ב100 אז אני עוד פעם מסודר.

פורסם

ניתוקים או איטיות? יש הבדל גדול בין השתיים, ובחיבור ללא חייגן בהוט לא אמורים להיות ניתוקים אף פעם, אם כך המצב אז יש לך בעיה במודם או באחד החיבורים בבית, ייתכן גם שבאיזור שלך יש השראה לא טובה על התשתית אבל זו תופעה נדירה יותר

פורסם
  • מחבר
ניתוקים או איטיות? יש הבדל גדול בין השתיים, ובחיבור ללא חייגן בהוט לא אמורים להיות ניתוקים אף פעם, אם כך המצב אז יש לך בעיה במודם או באחד החיבורים בבית, ייתכן גם שבאיזור שלך יש השראה לא טובה על התשתית אבל זו תופעה נדירה יותר

מדובר בניתוקים לפרקי זמן של כמה שניות מידי כל כמה דקות בשעות העומס.

(פינג רציף מראה איבוד מיידע של 3% לפחות)

אם הבעייה אצלי בבית אז איך זה שהניתוקים זה רק בערב ובסופי שבוע ? לא שאני מבין גדול בתשתית כבלים אבל אם יש נניח כבל לא תקין או שקע בעייתי אז הבעייה היתה קיימת כל הזמן.

פורסם

המודם מחובר ישירות/מוגדר כראוטר או שמחובר לראוטר שלך? (ואם כן, מה הדגם?)

פורסם
  • מחבר
המודם מחובר ישירות/מוגדר כראוטר או שמחובר לראוטר שלך? (ואם כן, מה הדגם?)

מודם/ראוטר HOTBOX שהותקן על ידי הוט. המחשבים מחוברים ישירות אליו קווית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים