פורסם 2004 בפברואר 821 שנים שלום לכולם! מישהו יודע איפה אני יכול ללמוד אלקטרוניקה או רובוטיקה בעברית \ אנגלית (רצוי עברית)? יש לי כבר קצת ידע באלקטרוניקה אבל אני רוצה להמשיך ללמוד באופן נורמלי ומסודר שמסביר טוב ולא יודע מאיפה.
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים תקרא את חוקי הפורום, אסור להקפיץ דיונים.הבסיס נמצא ב www.metku.net בחלק של modding בתור מדריך שנקרא Basic electricity for modders אבל אין לי כח לחפש לינק מדוייק.
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים בדרך כלל אתרים לא באים ללמד אותך, אלה רק לתת לך רקע ביסיסי והכל. אם אתה רוצה ללמוד תקנה ספר לימוד, או שתלך לאיזה קורס. בכל מקרה לא מקפיצים דיונים, קרא את חוקי הפורום.. : ואם אתה רוצה אתר נחמד ללימוד בסיסי אז הינה : http://www.electronics.up.co.il יש שם קישור ל : "מדריך אלקטרוניקה ללימוד עצמי" תקרא שם קצת, תבין את העניין, אם אתה רוצה להמשיך להרחיב אני ממליץ לך לרכוש ספר.
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים מחבר יש ספר מומלץ או משהו? פשוט אני לא חושב שבתיכון שאני הולך אליו יש מגמת אלקטרוניקה אז אני רוצה ללמוד בעצמי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.