עבור לתוכן

מתחיל בתחום הארדואינו

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתחיל להתעסק קצת בארדואינו

ראיתי קצת סרטונים וקראתי קצת מאמרים

יש לי כמה שאלות השמח לקבל תשובה.

1. איזה לוח הכי מתאים למתחילים או שזה לא ממש משנה (חשבתי להתחיל עם mega 256).

2. איזה עוד לוחות כדי לקנות? (הבנתי הבנתי שיש לוחות שמתיישבים על הלוח הראשי).

3. איזה מדריך מומלץ לאנשים ללא רקע בכלל בתחום?. (מומלץ בעיברית).

4. האם יש קורס של כמה ימים של ארדואינו בארץ?

תודה מראש

פורסם

שלום,

1. הלוח המומלץ הוא Arduino Uno: הוא נוח לעבודה, פשוט יחסית למגה, ורוב הקוד והדוגמאות שתמצא ברשת מתאימים לו.

2. הלוחות הנוספים נקראים מגינים (Shields), ובשלב ראשון לא צריך אותם, אלא אם יש לך יישום ספציפי שאתה רוצה לפתח ומחייב מגן מסוים, כגון Ethernet Shield לחיבור לאינטרנט.

3. אני עובד על חומרים בעברית... ;) בינתיים יש חומרים מצוינים באנגלית ב-arduino.cc וב-learn.adafruit,com, בין השאר. יש גם את הפורום הזה ואת האתר החדש בעברית makers.co.il

4. אם אתה באזור ת"א, אתה יכול להזדרז ולהגיע לסדנת המתחילים בארדואינו של מעבדת XLN. זה בתשיעי במאי, שעה 1600-1900, עולה 40 ש"ח והחבר'ה שם מבינים עניין. הנה קישור: http://www.meetup.com/XLN-tlv/events/116941632

פורסם
  • מחבר

שלום,

1. הלוח המומלץ הוא Arduino Uno: הוא נוח לעבודה, פשוט יחסית למגה, ורוב הקוד והדוגמאות שתמצא ברשת מתאימים לו.

2. הלוחות הנוספים נקראים מגינים (Shields), ובשלב ראשון לא צריך אותם, אלא אם יש לך יישום ספציפי שאתה רוצה לפתח ומחייב מגן מסוים, כגון Ethernet Shield לחיבור לאינטרנט.

3. אני עובד על חומרים בעברית... ;) בינתיים יש חומרים מצוינים באנגלית ב-arduino.cc וב-learn.adafruit,com, בין השאר. יש גם את הפורום הזה ואת האתר החדש בעברית makers.co.il

4. אם אתה באזור ת"א, אתה יכול להזדרז ולהגיע לסדנת המתחילים בארדואינו של מעבדת XLN. זה בתשיעי במאי, שעה 1600-1900, עולה 40 ש"ח והחבר'ה שם מבינים עניין. הנה קישור: http://www.meetup.com/XLN-tlv/events/116941632

תודה רבה על התשובה

האמת שאני צפוני להגיע לתל אביב זה קצת בעייתי

אבל הרעיון לעשות קורס מתחילים הוא נהדר

במידה ויהיה בצפון אני ישמח לבוא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים