עבור לתוכן

לא בטוח איזה כרטיס מסך חזק יותר.

Featured Replies

פורסם

הם בהחלט שווים. לא בטוח אם שווה את ההפרש.

פורסם
  • מחבר

7790 עדכני יותר ובעל תמיכת זיכרון מרובה יותר לפי מה שנאמר לי, האם זה כך באמת?

האמת שאני לא הכי מכיר את AMD בכרטיסי מסך, מאז ומעולם היה לי ניסיון עם NVIDIA.

פורסם

ה 560 הוא "בקנית מחשב חדש בלבד". אתה קונה מחשב או רק משדרג את הכרטיס?

אם זה רק שדרוג, ההשוואה לא רלוונטית. משום מה לא הצלחתי למצוא שם מחיר של GTX 560 "רגיל" (לא בקנית מחשב חדש).

אני לא מבין מה זה "נסיון עם AMD". איזה נסיון בדיוק קיים שקשור לזV? כולה שמים את הכרטיס במחשב, מתקינים דרייברים והוא עובד. לא מרגישים איזה משהו מיוחד שקשור ל AMD. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

דווקא כן, NVIDIA תומכת בפיזיקס וכו'.

הכרטיס GTX560 לקניית מחשב חדש תקף גם לאלו שעשו לייק לעמוד הפייסבוק של TMS, כך שאוכל לשדרג אותו ב-650 שקלים.

איזה כרטיס עדיף?

פורסם

הביצועים שלהם דיי דומים. ל 7790 יתרון בדמות כך שצריכת ההספק שלו נמוכה משמעותית. הייתי הולך עליו.

לא הבנתי מה הקשר בין הפיזיקס ל"נסיון". אתה תצטרך לוותר על הפיזיקס, תחליט אם זה משנה לך או לא.

פורסם
  • מחבר

זה מוזר מאוד, אבל כשצפיתי בסרטוני Gameplays ביוטיוב אודות משחקים שונים, שמתי לב שבכל משחק שראיתי (גוף שלישי בעיקר), בכרטיסי AMD תנועת השחקן במשחק הנה שונה ולא ריאליסטית כ"כ, ב-NVIDIA דווקא היה משהו שונה בתנועה.

זה קשור?

פורסם

נראה לי שלא ראית טוב, חוץ מזה אם כבר בריאליסטיות עסקינן... חפש על אפקט TRESSFX של AMD.

פורסם

זה מוזר מאוד, אבל כשצפיתי בסרטוני Gameplays ביוטיוב אודות משחקים שונים, שמתי לב שבכל משחק שראיתי (גוף שלישי בעיקר), בכרטיסי AMD תנועת השחקן במשחק הנה שונה ולא ריאליסטית כ"כ, ב-NVIDIA דווקא היה משהו שונה בתנועה.

זה קשור?

מה ש"ראית" (תפסת) היתה הטיה קוגנטיבית.

אם אתה חושב שנווידיה, עדיפה, תקנה נווידיה. מה שחשוב הוא שתהיה מרוצה מהכרטיס.

פורסם
  • מחבר

מה זה TRESSFX?

והתנועות באמת שונות בין שני החברות?

פורסם

נראה לי שלא ראית טוב, חוץ מזה אם כבר בריאליסטיות עסקינן... חפש על אפקט TRESSFX של AMD.

כשזה כבוי זה נראה יותר טוב או שזה רק אני?

פורסם

ממש לא...כשזה כבוי השיער נראה כמו איזה זנב של שועל שסתם נזרק מצד לצד.

חוץ מזה מאז צאת הסרטון יצאו כמו שיפורים לאפקט בדרייברים, ככה שיש מצב שזה היום נראה אפילו יותר טוב.

פורסם

זה מאוד מרשים...

זה נראה לא משהו כשאתה רואה את הסצנה עם האפקט פועל, ואז כשאתה רואה את אותו הדבר ללא האפקט אתה מבין איזה שיפור מהותי זה הטרספקס הזה.

פורסם

כשאתה משחק ולא רואה את זה ב-youtube זה נראה הרבה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים