עבור לתוכן

פורום HWZONE - יחסינו לאן?

Featured Replies

פורסם

כבר 10 דקות שאני מתגלגל על הרצפה. :lol:

פורסם

נראה שzam סיכם את זה יפה מאוד.

הייתי רוצה להוסיף שמי שלא היה רציני זה אתה. שאלו אותך שאלות רציניות כדי לתת התייחסות כמה שיותר נכונה ומדוייקת ולא סתם לזרוק המלצות על בסיס ריק (וכל זה על סמך התנדבות של הזמן הפנוי של אותם אנשים שבטח גם להם יש דברים אחרים לעשות בחיים) ואתה התייחסת לזה בזלזול שבדיוק מאפיין למישהו מFXP.

פורסם

כמו שכתוב בספרי הזון הקדושים - "ברוך שלא עשני FXP"

הרמה בפורום היא כל אחד ואחד מאיתנו, אי אפשר להצביע מתוך ההמון ולהתלונן עליו באותה העת. פותח הדיון, אם אתה מקבל תשובות סתומות אזי אתה סבור שיש מה ללמד. אתה מוזמן ללמד ולהסביר כשאתה נתקל בבורות, ככה בדיוק קהילה עובדת. בדרך כלל כשאנשים שואלים כאן שאלה תמוהה יש מאחוריה הרבה הגיון, כמו ששואלים על רזולוציית מסך בעת המלצה על כרטיס מסך, או ספק כח כח. כמו ששואלים על תקציב ברכישת מחשב או פלט מסויים בתקלה טכנית.

לחלק גדול הקהילה כאן כבר הדרך למציאת פתרונות טמון בראש וכל מה שהם צריכים לעיתים זה תשובות לשאלות שנראות על פניו תמוהות אך מלאות הגיון לאחר ששמים לב מהי מטרתן.

פורסם

בייחוד הפורום הזה.

פנינים, אני אומר לכם, פנינים.

:errrr:

מיעצים שם לאכול דוריטוס חריף להקלת נפיחות, שלא נדע :facepalm:

בכל אופן, מר פותח הדיון, אנשים פה נותנים לך מזמנם וממרצם ללא תמורה כלשהי, ועושים את זה ברצון רב ובשמחה, כי הם אוהבים את הנושא ורוצים לעזור לאחרים. הם דואגים לזרים גמורים, לכך שיהיה להם מפרט טוב יותר ולא יגזלו אותם, וזאת כי אלו שעוזרים הם אנשים טובים שרוצים לעשות טוב.

להתלונן על הפילנטרופיה הקטנה של רבים מהמשתמשים פה זה דבר מאוד לא הגון מצידך, אתה יודע? זוהי כפיות טובה לשמה.

אתה רוצה עזרה, תענה על השאלות. לא ישאלו אותך שאלות שאינן רלוונטיות עבורך, וכל זה נעשה כדי שלך יהיה מפרט מתאים ומשתלם.

לא טוב לך? לך ל-fxp. אני בטוח ששם תקבל המלצות טובות :xyxthumbs:.

פורסם

טוב חברים, בעקבות סיור בפורום הנ"ל אני רשמית מצטרף לגדודי חמאס, אם זה הדור הבא שלנו, עדיף שישומדו

פורסם

טוב חברים, בעקבות סיור בפורום הנ"ל אני רשמית מצטרף לגדודי חמאס, אם זה הדור הבא שלנו, עדיף שישומדו

ואת זה אתה אומר עם אווטאר של כהנא חי :smile1:

עזוב, אלו הם שולי הנוער, יש לנו עתיד, פשוט לא ב-fxp...

פורסם

טוב, אני לא אתפתה אפילו להיכנס לשם.

רק ממה שאני שומע פה מידי פעם על FXP.

פורסם

די!!

תפסיקו!!

בסוף מי שיחפש FXP בגוגל יגיע לכאן...

פורסם

^ באמת שצחקתי בקול הרגע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

בשמחה.. ;D

פורסם

יהיה זה ראוי ואף יהיה בכך צדק פואטי אם ת'רד שמתחיל ב-FXP יגמר בנעילה ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים