פורסם 2013 במאי 312 שנים אני תקוע בצרה צרורה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7מי עוזר לי למצוא פתרון ? תודה מראש!
פורסם 2013 במאי 512 שנים בבקשה, הנה הקישור לאתר זירוקס העולמי עם הדרייבר המתאיםhttp://www.support.xerox.com/support/phaser-3150/downloads/eneg.html?operatingSystem=win8&fileLanguage=en_GBשיהיה לך שבוע טוב
פורסם 2013 במאי 512 שנים זה לא הדרייבר, זה תוכנה שנקראת Printback agent שמאפשרת הדפסה מסמארטפונים וטאבלטים מבוססי iOS ואנדרואיד.Xerox PrintBack enables printing from your iOS and Android™-based tablets and smartphones to the default printer installed on your computer. The Xerox PrintBack agent monitors the selected Dropbox or email account to receive print jobs from your device, and execute the print job to your default printer.
פורסם 2013 במאי 512 שנים במקרה כזה אז הם פשוט לא עדכנו את הדרייברים שלהם.זה האתר הרשמי של זירוקס העולמי שהגעתי אליו דרך היבואן ששמו "ארטקום".בדקתי גם את העדכונים שלהם לגבי WIN7 וגם זה אין להם.צר לי שאני לא יכול לעזור יותר מזה.
פורסם 2013 במאי 1312 שנים לפי הדף הזה, אפשר להתקין במקום את הדרייברים של xerox phaser 3130, שכן זמינים עבור WIN8 (וגם 64 ביט), והם אמורים לעבוד עם המדפסת. נערך 2013 במאי 1312 שנים על-ידי yonizaf
פורסם 2013 ביולי 1812 שנים מחבר לפי הדף הזה, אפשר להתקין במקום את הדרייברים של xerox phaser 3130, שכן זמינים עבור WIN8 (וגם 64 ביט), והם אמורים לעבוד עם המדפסת. תודה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!! איך עזרת לי איש - כבר התיאשתי לגמרי לא מבין איך לא מצאתי את זה בעצמי ולא מבין איך רק עכשיו גיליתי שענו לי סוף סוף פיתרון~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.