עבור לתוכן

נשרף לי הGT9800 512

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תנתק את המאוורר ותנסה להפעיל שוב עם הכרטיס הישן. אם זה סתם מאוורר דפוק, אתה יכול לצאת בזול יותר.

בכל מקרה, במסגרת התקציב שלך תוכל להרשות מקסימום רדאון 7750, או GTX 650 של נוידיה עם תחרוג באיזה 70 שקל.

תשקול להרחיב את התקציב אם אתה רוצה לשפר ביצועים מהכרטיס הקודם משמעותית, או לחילופין לפזול לכיוון היד-השניה.

אגב, אילו משחקים אתה מתכוון לשחק, ולאיזו רמת ביצועים אתה שואף?

ניסיתי את ניתוק של המאוורר והפעלה- הוא מקצר ולא נותן לספק לעבוד,

כל המשחקים שיש, CALL OFF DUTY ומקביליו,

GTX650 יעבוד על הלוח שלי? טוב להזכיר שיש לי ספק חדש של זלמן 500,

בכל אופן אני ממתין לתגובתכם לדגם שאתם תמליצו לי ואנסה לרכוש בזול את הדגם באתרים בחול (EBAY למשל)

• תגובות 35
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קשה לממש אחריות בחו"ל, ואם אתה לא קונה כרטיס שוק גבוה מאוד בד"כ לא משתלם לקנות מחו"ל בגלל תוספות מכס ומע"מ ושאר מיסי שקר.

עכשיו אמור נא לי,

1. האם עשית למחשב משהו לפני שזה קרה, או שככה ביום בהיר אחד הכרטיס החל להתחרפן?

2. האם הכרטיס נטה להתחממות יתר רצינית?

3. הצ'יפ של הכרטיס נראה תקין חיצונית?

4. האם כל הרכיבים על הלוח של הכרטיס, גם הקטנים ביותר, נראים תקינים?

5. האם בדקת אותו על מחשב אחר?

6. האם ניסית לאפות?

פורסם
  • מחבר

1. היה לי רעש קצת חריג מהמארז אך לא התייחסתי, ככל הנראה המאוורר נתקע וגרם לקצר בספק.

2.אין לי מושג

3.הכרטיס נראה מצוין ויזואלית, הוצאתי את המאוורר והוא נבדק חשמלית, נמצא כי יש לו הפרעות מכניות.

5. לא בדקתי על מחשב אחר

6. לא ניסיתי

אולי תמליץ לי על שילוב מנצח של לוח מעבד וכרטיס מסך, כל שאת התחלת השדרוג אעשה בכרטיס,

דבר שני, יש המלצות לאתרים מחו"ל לרכישה של כרטיסים?

פורסם

קשה לממש אחריות בחו"ל, ואם אתה לא קונה כרטיס שוק גבוה מאוד בד"כ לא משתלם לקנות מחו"ל בגלל תוספות מכס ומע"מ ושאר מיסי שקר.

לא כדאי כל-כך אם אתה לא קונה כרטיס יקר ביותר (2500 שקל ומעלה אני מעריך).

המממ... אתה אומר שהמאוורר נתקע, אבל גם שהוא לא עולה כשהמאוורר מנותק... אולי יש מנגנון שמונע עליה של הכרטיס ללא מאוורר. תנסה לקצר את החיבור של המאוורר עם משהו שיש לו התנגדות חשמלית מסויימת, נורת לד למשל תהיה טובה, ואז לנסות לעלות. אם זה לא יעזור, אני חושב שאתה צריך כרטיס חדש (יש כל מיני שיטות להחייאת כרטיסים, אך לא הייתי מבזבז זמן רב מדי על פרוצדורות מפוקפקות בעבור כרטיס שכזה).

בקשר לשילוש חדש... תאלץ לנקוב בתקציב שאתה מתעתד להשקיע בשילוש החדש, והשאיפות שלך מהמערכת.

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שאני מעדיף לתת לכרטיס התקול למות ;D

לשאלתך, אני מאוד מעריך את המעבד שלי, E8400 OC

אני אשמח לקבל המלצה ללוח אם חזק ביותר שמתאים למעבד הנ"ל,

פזלתי לכיוון הכרטיס הזה- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10061 מה דעתך?

פורסם

אתה יכול להעריך אותו כמה שתחפץ, אך עבור כרטיס רציני (ואולי אפילו לכרטיסים יותר מיינסטרים כמו שאתה מתעתד לקנות) הוא יהווה צוואר בקבוק לא קטן (אם ה-Q6600 כבר נחשב לחלש עבור כרטיסים עדכניים אז שלך בוודאי יהיה כזה).

יתאים לך אולי איזה i3 טוב, או אם בא לך אמד תברר מה יש להם באזור.

פורסם
  • מחבר

בכל אופן התחלת השדרוג שלי תעשה ע"י קניית כרטיס מסך חזק, שבעתיד הוא ייקבל לוח ומעבד טובים,

צירפתי השוואה בין 3 כרטיסים- http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=10061,9285,10683

תעזור לי לבחור את המשתלם ביותר...

פורסם

לבוסט יחס עלות-תועלת הכי גבוה מבין השלושה, אם אינני טועה.

במחיר הזה אולי עדיף 7770 או 7850. אולי.

פורסם

כי תצטרך לשלם מעמ בבית ומכס, ויהיה מורכב לממש אחריות אם תצטרך (ובכרטיסי מסך צריך לא פעם). בד"כ זה יוצא יותר יקר או זול בקצת, לא מספיק בכדי להצדיק טירטור כזה. אתה רוצה, תזמין משם...

פורסם
  • מחבר

מיסים? לפי מיטב ידיעתי לא משלמים מיסים על מוצרים עד גובה של 1000 שקל! יש עדכון חדש בנושא?

פורסם

אינני בקיא בחוקים, אך אם אינני טועה, על ציוד מחשבים אתה משלם מע"מ, ומעל כמה מאיות גם מכס.

פורסם

מע"מ משלמים בכל מקרה, אין מכס על חלקי מחשב.

פורסם

אין שום סיבה להחליף לוח ומעבד בשביל דו ליבתי אחר עדיף לך לקנות מעבד ****Q מרובע,

עם הכרטיס GTX650 או לחלופין AMD שיהיה יותר משתלם עבורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים