פורסם 2013 במאי 212 שנים מחבר כן, 32 ביט.אבל 8 קל יותר מ-7 ומנצל את החומרה טוב יותר, לא? 8 עובד די בסדר.. הוא התקין את כל הדרייברים לבד, ממש הכל וזה די הפתיע אותי חחשמתי לב שהרמקול גם חזק יותר לאחר ההתקנה של 8, זה מוזר אבל אמיתי חח..
פורסם 2013 במאי 212 שנים הוא התכוון שהדרייברים כבר מובנים בWINDOWS 8 אז אין לך מה לדאוג. וג"כ שב WINDOWS 7 הדרייברים כם מובנים ולכן אינך צריך לדאוג בהתקנה שמה לא יהיה לך דרייברים מתאימים. והוא צחק כי הוא כתב לך שלא יהיה בעיה עם הדרייברים כי WINDOWS 8 מכיל את הדרייברים כבר ואתה התלהבת אחר כך מזה שהדרייברים הותקנו באופן אוטומטי. תהנה ד"א אני חוזר להמלצת Chevi שכדאי מאוד שתוסיף זיכרון RAM למחשב
פורסם 2013 במאי 312 שנים מחבר אבל 8 מהיר יותר מ-7 מבחינה כללית וקל ממנו, אז איך הגיוני שה-8 איטי יותר?
פורסם 2013 במאי 312 שנים הרבה פעמים הדרייברים המובנים לא עושים עבודה טובה, לי עד שלא שמתי דרייברים זה לא עבד כמו שצריך.לי באופן כללי מותקנים דרייברים של WIN7 כי לא היו ללוח שלי דרייברים ל-WIN8 שהוא יצא.
פורסם 2013 במאי 312 שנים מחבר במידה ואסיר אותם ואתקין את אלו של 7, המחשב יהיה מהיר וטוב יותר? אני לא חושב...
פורסם 2013 במאי 312 שנים מחבר להסיר את הכל?ובמידה והתקנתי WIN8 PRO, להוריד את הדרייברים של WIN7 PROFESSIONAL?
פורסם 2013 במאי 312 שנים באמת יש דרייברים שונים, לגרסאות שונות של חלונות? הזוי.הוא התקין לך משהו מיוחד, או פשוט שם את הדרייברים ברירת מחדל של מיקרוסופט?
פורסם 2013 במאי 312 שנים מחבר אממ לאדע את האמת... ניראלי את הדרייברים המדוייקים שיש לי ולא תוכנות של מיקרוסופט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.