עבור לתוכן

Radeon HD 7790 - איזה דגם עדיף?

Featured Replies

פורסם

המחיר שנקבת לאפשרות רכישה מחו"ל, אינו כולל את המע"מ שיחייבו בכניסה בארץ,

וגם אינו כולל עמלות למינהן שלוקחות חברות המשלוח בכדי לבצע שחרורי מכס אי אלו ואחרים.

בסוף לצערנו זה יוצא הרבה יותר יקר :'(

• תגובות 39
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

העלו את הפטור ממע"מ מ-50 דולר ל-1200 ש"ח, כך שלא אמור להיות תשלום על זה. ולגבי העמלות, אם שולחים בדואר רגיל אז בד"כ אין עמלות כאלה. העיקר לא לשלוח ב-UPS/DHL/EMS.

אני בכל מקרה כבר קניתי ומרוצה מאוד מהכרטיס, אבל אם יש אפשרות להביא מחו"ל בזול, כדאי לבדוק אותה.

פורסם

תתחדש, אני משתמש בו כבר כמה חודשים מריץ לי הכל בלי בעיות

ואם אתה עושה oc הרווחת הכרטיס מעולה בזה, רץ אצלי על 1200/1500 יציב לחלוטין אני בספק אם 660 יגיע לזה ;)

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי בכלל על OC, אבל עכשיו בדקתי את זה ותהליך שלקח 5:37 עם הכרטיס הקודם ו-1:53 עם הכרטיס החדש, לוקח עכשיו 1:36 עם OC. נחמד. אם זה יציב, אז למה לא?

אגב, אצלי המספרים המקסימליים הם 1050 ו-1450. כנראה שאין לנו בדיוק את אותו כרטיס.

פורסם

העלת דרך הדרייבר? כי יש שם הגבלה

תנסה את trixx

https://www.sapphireselectclub.com/ssc/TriXX/

1050/1450 אני מאמין שכל כרטיס יכול, בכל מיקרה אתה יכול להריץ furmark כדי להיות בטוח

אם אתה מתכוון להמשיך עדיף בקפיצות קטנות יותר :xyxthumbs:

אני הוספתי קצת מתח דרך trixx כדי לייצב אותו על 1200 לליבה

פורסם

העלו את הפטור ממע"מ מ-50 דולר ל-1200 ש"ח

זה המכס, לא המע"מ.

פורסם

זה המכס, לא המע"מ.

:xyxthumbs:

בקיצור, להביא לבד מחו"ל למרות שזה נורא קורץ, יוצא יקר יותר מאשר רכישה במחירים המופקעים

שיש לנו בארץ. בממוצע גס ניתן לראות שבארץ לוקחים פרמיה של כ- 20-25% מעל מחירי חו"ל.

עכשיו: אם מייבאים לבד, הרי רק עלות השילוח + המע"מ בגובה 17% עוברים כבר את המחירים שכאן.

ומה אם חלילה חברת השילוח לקחה לנו עוד 150-200 שקל עמלת שחרור מהמכס ? אז בכלל אבויה :facepalm:

פורסם

על חומרה אין מכס. אם כי אני מעריך שחברות השילוח עדיין יכולות לקחת עמלות על הנפצות כלשהן.

להזמין חומרת מחשב שהיא לא ממש קלה (ואז עלות השילוח שלה אפסית) יוצא לרוב לא יותר זול, אלא יותר יקר. בזמן האחרון בדקתי עשרות פעמים מחירי חומרה ב EBAY וזה יוצא יותר יקר - אפילו בצורה משמעותית.

פורסם
  • מחבר
המבחן שאליו קישרתי (שבו ה-7580 השאיר את ה-650 מאחור) היה עם 1GB. הייתי יכול להסתפק בכרטיס הזה ולקבל את מה שאני רוצה, אבל החלטתי להוסיף 90 ש"ח ולקחת את הגירסה עם ה-2GB. גם אם זה לא ממש יישפר, זה בטח לא יזיק. ביחד עם הכרטיס קיבלתי את המשחקים BioShock Infinite ו-Tomb Raider, וזה הופך את ה-AMD לעוד יותר משתלם. אני לא חושב שיכולתי לקבל חבילה טובה יותר ב-940 ש"ח.

ואח"כ קיבלתי במייל גם קוד ל-Far Cry 3 Blood Dragon. נחמד ש-AMD כאלה נדיבים ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים