עבור לתוכן

אופה לחם

Featured Replies

פורסם

ולשאלה המוזרה של השבוע!

האם למישהו יש אופה לחם בבית? התנסה? יכול להמליץ על דגם?

ניסיתי קצת לקורא אבל ראיתי רק ביקורות לא משהו או כאלה שנראו מזוייפות..

פורסם

לאמא שלי יש אופה של Murphy Richards. מה אתה רוצה לדעת?

פורסם

היה לי קרוב משפחה שהיה לו אופה לחם, הוא ממש אהב את זה. הבנתי שהוא היה מכין כל יום סוג אחר, אבל גם כן העלה 30 קילו :facepalm:

תיזהר שלא תשמין גם כן.

חוץ מזה, למה לא להשתמש בתנור וזהו?

פורסם

ודואג שהלחם יהיה מוכן בשעה שאתה מכוון.

פורסם

הרבה זמן רציתי אופה לחם וכמו הרבה דברים שרציתי בחיים בסוף קיבלתי אחד בחינם ממישהו, במקום לקנות. אם תשים לב ליד2 זה נראה לי המוצר שאנשים הכי קונים בהתלהבות ולא משתמשים בו. הרבה מכשירים שם עדיין בכלל בקופסא.

בגדול ההתלהבות היא שהוא יכול להוציא לחם טרי מתי שאתה רוצה. כלומר לכוון את המכשיר ולקבל אותו. בפועל הלחם שיוצא מהמכונות הוא לא בדיוק לחם ממאפיה כי הוא קצת לח יותר, אז אנשים פחות מתלהבים ממנו. דבר נוסף המכשיר שקיבלתי (מורפי ריצ'רדס די פשוט) הוא די מרעיש, כלומר אם אתה מתכנן להתחיל להפעיל אותו ב 4 בבוקר כדי שיהיה לך לחם לארוחת בוקר, אז יכול להיות שאתה תקום די עצבני.

אני חושב שכמו כל מכשיר חשמלי למטבח זה שימושי רק אם יש לך מקום לשים את זה על השיש ואז אתה משתמש בזה באופן קבוע. לדעתי אם צריך להוציא את זה מהארון במיוחד אז רוב המקרים זה גם יישאר בארון. תבדוק אולי שווה לך לקנות אחד מיד2 שלא השתמשו בו במקום לקנות אחד חדש.

פורסם

סתם ביזבוז לדעתי.

ההורים שלי קנו בעבר, התהלבו מאוד והכינו כל בוקר לחם טרי. הלחם יוצא פחות טוב מתנור וגם הצורה שלו מבאסת.

לאחר כמה חודשים כבר הפסיקו להשתמש בו. הניקוי מייאש, רועש וכמה לחם אפשר לאכול?

שרוצים לאפות משקיעים ומכינים לחמניות וכאלו ולא כיכר לחם.

:P

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על הדעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים