פורסם 2013 במאי 212 שנים כנראה שיש לי בעיה מאוד מוזרה עם העכבר kone xtd.נתחיל מהחדשות הטובות: העכבר מצוין ואני מאוד מרוצה ממנו, מרגיש איכותי ואני די בטוח שישרת אותי שנים רבות.אבל, שמתי לב, שלאחר פרק זמן ארוך שאינני משתמש בעכבר (לפעמים לאחר חצי שעה, בדרך כלל לאחר כמה שעות)הקליק הראשון על המקש השמאלי מרגיש "שונה".למה הכוונה שונה? יש התנגדות (הקלה שבקלים) כאשר אני לוחץ וגם צליל הקליק משתנה. הדבר אינננו קורה עם מקש ימין ויש לציין שזה קורה, רק, לאחר פרק זמן שאינני משתמש בעכבר. ניסיתי לנקות את העכבר עם מייבש שיער וחוט דנטלי אך הדבר לא עזרהאם שמעתם אי פעם על בעיה דומה? (אני עדיין לא בטוח אם אני מדמיין אותה או לא)ישנו פתרון חוץ מהפעלת אחריות? (אין לי מושג, איך אני מוכיח דבר כזה למוכר)
פורסם 2013 במאי 212 שנים קרה לי משהו דומה עם MX518, מדי פעם הקליק בכפתור השמאלי נוקשה ויש תחושה כאילו יש משהו מתחת לכפתור.במקרה שלי מימשתי אחריות והחליפו לי את העכבר.
פורסם 2013 במאי 212 שנים מחבר מימשת בטח מול החברה עצמה?אני לא רואה את עצמי מציח להסביר למוכר בישראל שיש לי בעיה שקוראת מדי פעם.(אגב נעשיתי יותר רגיש לעכבר ואכן ישנה בעיה בהקלקה מדי פעם, זו לא פנטזיה שלי)
פורסם 2013 במאי 212 שנים מימשתי אחריות מול החנות (באג). זה גם תלוי על מי "נופלים" בחנות. בפעם הראשונה שבאתי עם הבעיה הזו לא הבינו על מה אני מדברת, המוכר חיבר את העכבר למחשב ובדק אם העכבר מקליק, בסטף אמר שהוא תקין למרות שאמרתי לו שהבעיה היא בקליק הפיזי ולא קשורה למחשב.בפעם השנייה היה מוכר שמייד ראה את הבעיה בלי לחבר למחשב והחליף את העכבר. העכבר היה חדש, לכן הלכתי לחנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.