עבור לתוכן

שאלה לגבי כבל ארוך לUSB 3.0 !

Featured Replies

פורסם

היי,

מקווה שזה הפורום המתאים לשאול.קניתי רכזת עם 4 יציאות USB 3 של חברת TRANSCEND והכבל שקיבלתי שיוצא מהכניסה במחשב לHUB עצמו מאוד קצר ולכן אני לא יכול לשים את הרכזת קרוב אליי אלא ממש צמוד למחשב מה שמאודד לא נוח.ראיתי שיש כבל כזה בדיוק באורך של 1.5 מטר שבהחלט יכול לפתור את בעיית הנוחיות.

השאלה שלי האם תהיה איזושהיא השפעה מבחינת מהירות או יציבות בגלל אורך הכבל? או שהרכזת תעבוד כמו שהיא צריכה לעבוד..

תודה לעונים

:hi:

פורסם

1.5 מטר זה עוד סביר. שים לב שאתה קונה כבל usb3

פורסם
  • מחבר

אוקיי ההתפתחויות בנושא כדלקמן: רציתי במקור לקנות מאייבורי כבל USB 3 באורך 1.5 מטר בסוף היה להם רק 3 מטר אז קניתי ואמרתי להם שאני אנסה לבדוק האם הכל עובד תקין ואם לא אז אני אחזיר להם את הכבל והם יזמינו לי את המטר וחצי.

פירמטתי את הדיסק און קי לגמרי (מדובר בסאנדיסק אקסטרים 16 גיגה) וביצעתי בדיקה ע"י 2 תוכנות H2TESTW וCHECKFLASH וקיבלתי בשתיהן שגיאות ואפילו היה כתוב שהמדיה לא תקינה.חזרתי חזרה לכבל הקצר והרגיל וביצעתי שוב את הבדיקה עם H2TESTW והבדיקה עברה בצורה תקינה.אני מניח שהמסקנה היא חד משמעית כנראה בגלל שהכבל ארוך יש איבוד נתונים או משהו כזה.האם אני צודק? האם כבל של מטר וחצי יהיה בסדר לדעתכם?

אני פשוט חייב למצוא פתרון לזה שהUSB HUB ישב קרוב אליי בצורה נוחה אחרת כל האפקט של נוחיות יורד.מה עושים?

תודה לעונים

:yelclap:

פורסם

3M זה ארוך ל-USB ואם הוא לא איכותי, אז זאת בעיה.

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור כבל 1.5 ואיכותי יעבוד כמו שצריך? מאיפה משיגים כבל איכותי? :kopfpatsch:

פורסם

כבלים מאוד משתלם לקנות בeBay.

פורסם

בהנחה שהם שווים משהו. בזמן האחרון כל כבלי הMICROSD שאני מזמין מEBAY לא שווים כלום.

פורסם

באותו נושא

לי היה גם בעיה עם מצלמה שמחוברת ל usb3

שצריכה להיות רחוק מהמחשב 10 מטר

כבל רגיל לא עזר כי יש הנחתה באות

אחרי בדיקה קטנה בגוגל

גיליתי

שמעל 5 מטר יש כבלים עם מגבר {הגברה באמצעות שמתח שמגיע מהמחשב} או מגבר אקטיבי {הגברה באמצעות חיבור לשנאי}

אני קניתי כבל מאריך usb3 10 מטר עם מגבר {עלה לי 50 שקלים]

פורסם

ככל הידוע לי 3 מטר זה האורך המקסימלי לUSB ללא הגברה.

וזאת במידה והמתח לא מתחלק בין התקנים שונים על אותו מקור.

אם אתה רוצה לחבר USB HUB בקצה כבל מאריך 3 מטר, יש סיכוי טוב שזה לא יעבוד ללא הגברה(נפלתי בזה בעבר).

ישנם USB HUB עם הגברה ע"י חיבור לחשמל, שיפתרו לך את הבעיה במידה וחיבור ישיר של התקן יחיד(ללא שימוש בHUB) כן עובד טוב עם אותו הכבל.

בגלל ש3 מטר הוא אורך גבולי, כדאי לקחת בחשבון שאיכות הכבל ועוצמת יציאת הUSB עצמה עלולים לחרוג מהתקן.

ולכן עדיף לקנות מראש כבל 2.5 מטר ומטה אם הדבר אפשרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים