עבור לתוכן

לוח אם מת או מעבד? אחרי משחה טרמית

Featured Replies

פורסם

קניתי משחה טרמית מרחתי על הכרטיס מסך וגם על המעבד ואז כמובן שמתי את המאוור עליו אך שמתי לב שלא שמתי נכון..... אז באתי להוציא תמאוור על מנת לשים אותו נכון והיה ממש קשה השתמשתי בכוח והוא יצא ביחד עם הCHIP של המעבד כי המשחה גרמה להם להדבק כול כך חזק....

עכשייו המחשב נדלק אך המסך רשום NO SIGNAL וגם על העכבר אין אור וגם על המקלדת אין אור כאילו שלא עובר אליהם חשמל אז לדעתי לוח האם מת גם אין שום BEEP

הוצאתי את הבטרייה של CMOS ואז החזרתי ואז זה עשה DEFULT לSETTINGS לדעתי כי המאוור של הכרטיס מסך יתחיל לעבוד יותר מהר

אז מה זה יכול להיות?

הוצאתי גם הכול דיסק קשיח כרטיס מסך RAM ורק ספק כוח ומעבד נשארו ועדיין אין BEEP

פורסם

ייתכן שעיקמת את הפינים בלוח..בסוקט עצמו..

נ.ב.

תוודא שהפינים בסדר.

פורסם

הגיוני יותר שהופעל לחץ עודף על הלוח והוא נפגע פיזית.

פורסם
  • מחבר

הBEEP אמור להשמע מההספיקרס או מהלוח אם עצמו? כי לא נראה לי זה יוכל לשמע מהספיקרס... מכייון שגם העכבר וגם וגם המקלדת לא נדלקים כשאני מחבר אותם ל-לוח אם.....

הוצאתי גם הכול דיסק קשיח כרטיס מסך RAM ורק ספק כוח ומעבד נשארו ועדיין אין BEEP

לאיזה פינים ספירט אתה מתכוון ? הפינים הסופר קטנים האלו בבCHIP המרובע הזה מאחוריו? כי לא נראה לי שהקעמתי אחרת לא הייתי מצליח להחזיר את בצורה חלקה כמו שהצלחתי

פורסם

תוודא שכל כבלי החשמל מחוברים ללוח אם, שים לב לכבל חשמל של הסוקט למעבד, תוודא שלא תלשת משהו על הדרך.

תוודא שלא חסר פינים בצ'יפ של המעבד ואין איזה פין תקוע בסוקט.

אם הכל מחובר ונראה בסדר..יכול להיות שגרמת לנתק בתוך הלוח אם עצמו.

פורסם

הוא דיבר על הפינים באחורי המעבד (בסוקט).

יש סיכוי שרק אחד נשבר או התעקם בלי שתבחין בזה.

פורסם
  • מחבר

כן טוב חבר שלי הגיע בדק

התקעמו מלא פינמים ואחד נשבר ....

פורסם

מהו המפרט המדובר? הפינים של המעבד או של הלוח? אפשר תמונות להתרשם?

פורסם

קודם כל, פותח הדיון אני משתתף בצערך .

לגבי המיקום של הפינים:

זכור לי מתקופות הפנטיום 3ומטה שהפינים היו על המעבד עצמו..

אני לא בטוח מה לגבי היום..

האם בכל החברות עברו לפינים שעל הלוח אם או עדיין יש כאלה עם פינים על הצ'יפ?

נ.ב. שלום 2013.

פורסם

אינטל השתמשו בתושבות פינים עוד לפני ה-386 למיניהם ועד לפנטיום 4, עם הפסקה קטנה באמצע בשביל איזה סלוט דבילי לפנטיום 2. פנטיום 4 בתושבת 478 היה האחרון להשתמש בפינים, והדור הבא של פנטיום 4 היה בתושבת 775 LGA (פינים על הלוח במקום על המעבד). זה נמשך עד היום אצל אינטל.

אצל AMD, כל התושבות הביתיות היו ונותרו עם פינים רגילים, ואם אינני טועה החל מתקופה מסויימת מעבדי האופטרון לשרתים וכיו"ב עברו לתושבת LGA משל עצמם.

פורסם

משתתף בצערך.

קרה לי אותו דבר לפני מספר ימים.

מקווה בשבילך שלא נגרם נזק למעבד.

פורסם

אינטל השתמשו בתושבות פינים עוד לפני ה-386 למיניהם ועד לפנטיום 4, עם הפסקה קטנה באמצע בשביל איזה סלוט דבילי לפנטיום 2. פנטיום 4 בתושבת 478 היה האחרון להשתמש בפינים, והדור הבא של פנטיום 4 היה בתושבת 775 LGA (פינים על הלוח במקום על המעבד). זה נמשך עד היום אצל אינטל.

אצל AMD, כל התושבות הביתיות היו ונותרו עם פינים רגילים, ואם אינני טועה החל מתקופה מסויימת מעבדי האופטרון לשרתים וכיו"ב עברו לתושבת LGA משל עצמם.

תודה!

פורסם

בבקשה :hi:

אגב, לא מזמן גם לי נעקר המעבד מתושבת ה-AM2 כשניסיתי להוציא את הקירורץ בנס זה נגמר בלי נפגעים. צריך למצוא דרך לטפל בוואקום שנוצר שם בפנים.

פורסם

ועוד אף אחד לא שאל את פותח הדיון איפה גירד לו שהוא חייב היה לעשות את הפרוצדורה הזה, שבגללה עכשיו הוא צריך לוח אם חדש. ::)

לפותח הדיון זה אמנם לא יעזור, אבל אחרים יוכלו ללמוד מהנסיון...

פורסם
  • מחבר

זה היה 955 4 ליבות פאנטום.... ועכשייו כול המעבדים זה FX מסריחים כאלו שעולים יותר ופחות טובים לפי מה שהבנתי

מקווה שהתושבת בלוח אם לא נהרסה לפחות.....

היה אצלי טכנאי שהוא לשעבר עבד KSP הסכים שהמשחה הייתה מאוד דביקה... אבל גם שמתי הרבה OH WELL...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים