עבור לתוכן

רכישת WII U בלונדון

Featured Replies

פורסם

אני טס ללונדון ב-21 ליוני, אחרי E3. אני מתכוון לרכוש שם Wii U, אני עדיין מחפש איפה. ראשית כל, מישהו מכיר חנות טובה בלונדון שאפשר לרכוש שם?

והקטע הוא כזה, אם אני כבר שם, אז הצעתי לחבר שארכוש לו גם קונסולה, והוא יחזיר לי את הכסף. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: כשאני אחזור עם שתי הקונסולות לארץ, האם יעשו לי בעיות בשדה התעופה? האם יעכבו את הקונסולות בשדה התעופה? האם יקחו על זה מכס? ואם אני אפתח את החבילות, האם זה יציל אותם ממכס כי הם יחשבו שזה שלי? או שיש טריק אחר להיפטר מהמכס? או שבכלל לא יקחו מכס גם אם זה סגור? ויהיו דמי משלוח, מע"מ וכל מיני שטויות כאלה?

תודה רבה!

פורסם

קודם כל יש 2 סוגי חבילות WIIU כרגע במחירים שונים

יש את הפרימיום שמגיע עם המישחק נינטנדו לאנד ,ועוד כמה דברים

והזיכרון שלו לשמירות זה 32 גיגה ,למרות שבWIIU אתה יכול לדחוף ארד דיסק חיצוני או DOK ,ככה שזה לא משמעותי

בנוסף מי שקונה את החבילה הזאת נהנה מהטבות בחנות הווירטואלית של נינטנדו לWIIU

החבילה הזאת יקרה יותר ,ובארצות הברית עולה 350$ ,שזה עובר את המכס שהוא 300$ עם אתה עובר פיזית

החבילה הזולה יותר עולה 300$ בארצות הברית ,העניין שזה בלי להכליל את המס המקומי

בעניין אנגליה ,אין לי מושג ,אבל הלירה שטרלינג יקרה יותר מהדולר ,שזה גם יכול להשפיע על המחיר

חוץ מיזה הקונסולה לא מוכרת באופן טוב כרגע ויש סיכוי טוב לירידה משמעותית במחיר עד סוף השנה

בעניין ליקנות גם לחבר ,הבעיה הגדולה זה המישקל ,בדרך כלל זה עד 20 קילו שאתה יכול להכניס לטיסה

חריגות עולות הרבה כסף

מעבר לזה יש את השאלה עם אתה עובר באדום או לא

בעניין לפתוח את החבילה בחול ,המכס לא כאלו מטומטמים ,סיכוי טוב שבמיקרה שיתפסו אותך (את הרוב לא תופסים)

יתנו לך קנס +מכס

בעניין חנויות ,אני לא מכיר חנויות טובות שם שהם לא ברשת

פורסם

למה לקנות את החתיכת פלסטיק הכושלת הזו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים