עבור לתוכן

האם שדרוג מ- 8GB של זכרון ל- 16GB נותן שיפור משמעותי במשחקים ועבודה יומיומית?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי מחשב עם לוח Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 ומעבד i5-2310, כרגע מותקנים במחשבים שני מודולים של 4GB, תהיתי האם תוספת של שני מודולים נוספים תיתן שיפור ניכר בביצועי המחשב?

תודה רבה.

פורסם

חד משמעית לא בשימושים שציינת.

פורסם

תן לי לנחש.

אין לך SSD.

פורסם

^

אין לי כוח להתחיל עם זה שוב... :s07::nono::lol:

גם אין לו TITAN בטריפל SLI אני מניח...

תן לו לינק ל"דיון" הקודם וזהו.

פורסם

ברשותי מחשב עם לוח Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 ומעבד i5-2310,

בלי קשר - למה לקחת לוח ל-OC עם מעבד שלא מסוגל לעשות OC כלל?

למה אתה קורא "ביצועים"?

מה שאר המפרט?

פורסם

על הנייר, לוחות אלו אמורים להחזיק יותר זמן מעמד מלוחות זולים עקב רכיבים יותר איכותים וכו'.

אם זה באמת כך וזה אם גדול, לטווח ארוך זה יכול לצאת יותר זול, בלי להחשיב את הזמן והכאב ראש בלהחליף לוח מקולקל.

פורסם

^

אין לי כוח להתחיל עם זה שוב... :s07::nono::lol:

גם אין לו TITAN בטריפל SLI אני מניח...

תן לו לינק ל"דיון" הקודם וזהו.

עוד מישהו יקח ברצינות את הדעה שלך לגבי SSD, ידלג על השידרוג הכי חשוב מאז המצאת הגלגל, ויקפוץ קדימה לחפש ביצועים ע"י הרחבת זיכרון מ8 ל 16GB כדי להשיג פחות טעינות חוזרות עם ההרדיסק שמאיט לו את כל המערכת.

פורסם

אמרנו שלא נתחיל, נכון?

אם ב"ביצועים" הכוונה זה מהירות עליית השלבים - שיקח SSD.

הוא לא יראה מזה ולו FPS בודד יותר.

זהו, די. שיעשה חיפוש.

ידלג על השידרוג הכי חשוב מאז המצאת הגלגל

לא נסחפת ב-כ-ל-ל :lol: :lol: :lol:

פורסם

בלי קשר - למה לקחת לוח ל-OC עם מעבד שלא מסוגל לעשות OC כלל?

גם אני לקחתי Z68 יחד עם I5 2500.

לוח OC זה P67, ב-Z68 יש עוד כמה פונקציות שימושיות.

פורסם
  • מחבר

דווקא כן יש לי SSD , מערכת הפעלה, משחקים ותוכנות רצות ממנו, בהחלט רואים הבדל בינו לבין כונן "רגיל".

בקשר ללוח, הוא פשוט לא היה משמעותית יותר יקר מלוחות אחרים בזמן שקניתי את המחשב בעוד שה- 2500k היה משמעותית יותר יקר מה- 2310. בקיצור אני מבין שאין טעם להוסיף זכרון... תודה.

פורסם

ידלג על השידרוג הכי חשוב מאז המצאת הגלגל.

לא נסחפת ב-כ-ל-ל :lol: :lol: :lol:

בכלל לא נסחפתי.

הכל במחשבים אלקטרוני.

הדברים היחידים שאינם אלקטרונים, מבוססים על גלגל מכאני, שמשמש כצוואר הבקבוק הגדול ביותר במחשב(לפעולות מקבילות).

כוח עיבוד וזיכרון התקדמו בקפיצות גדולות הרבה יותר מהרדיסקים.

גם מבחינת נפח/ביצועים, וגם ע"י הנדסה מכוונת לתמוך בסימולציית זמן אמת של סביבה רבת ישומים.

ההרדיסק הוא ללא כל צל של ספק הרכיב הכי מפגר במערכת, שאת התפקיד החשוב ככונן מערכת הפעלה רבת פעולות אינו יכול למלא כראוי.

גם אם ענייני תקציב עלולים להביא אנשים להעדיף להשקיע ברכיב אחר, את האמת לגבי ההבדל בין הגלגל לחשמל אי אפשר להכחיש.

וכשאדם ללא SSD, חושב לשדרג בין 8GB ל16GB כדי להפחית את הסימפטומים במחלות הקונספט של ההרדיסק, נשאלת השאלה:

למה לא לגשת לבעיה מהשורש?

אני יכול לתת לtmpusr לענות על השאלה, והיא תישמע בערך כך:

המחלה לא ממש חמורה.

בקושי מרגישים אותה כשהיא לא מתפרצת.

אפשר להפחית את תדירות וחריפות התפרצויות המחלה ע"י אחיזת המרפק בכף היד השניה בזמן הלעיסה.

לא משתלם לקופת החולים לממן את הניתוח.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

דווקא כן יש לי SSD , מערכת הפעלה, משחקים ותוכנות רצות ממנו, בהחלט רואים הבדל בינו לבין כונן "רגיל".

בקשר ללוח, הוא פשוט לא היה משמעותית יותר יקר מלוחות אחרים בזמן שקניתי את המחשב בעוד שה- 2500k היה משמעותית יותר יקר מה- 2310. בקיצור אני מבין שאין טעם להוסיף זכרון... תודה.

נשמע שהמחשב שלך פצצה.

אם אתה רוצה להפציץ עוד יותר, נסה להריץ FANCYCACHE על הכוננים.

אם תאהב את התוצאה, אולי תרצה לקנות עוד זיכרון רק בשביל שתוכל להרביץ בCACHE.

פורסם

אני לא ראיתי שום הבדל במעבר מ6 ל16 ג"ב.

פורסם

אני גם יכול להגיד שהשידרוג שלי מ8 ל16 לא ממש נתן הרבה חוץ מאיזה קטע פסיכולוגי

הSSD הGTX לאומת זה כן הניב שינוי רציני

פחדתי מאוד מהשידרוג בגלל כל הקטעים שהיה בעיות בדורות הראשונים של הSSD

אבל הקרוסייר GTX 256 ממש יציב

פורסם

אני טרול אני טרול לה לה לה לה לה לה

פאם פא פא פאם פא פא פאם פא פא פאם פאם פאפ טרול טרול

פאם פא פא פאם פא פא פאם פא פא פאם פאם פאפ טרול טרול טרול טרול טרול

את זה אנחנו כבר יודעים,

אבל אתה לא מדייק עובדתית. לראיה, הניחוש שלך (כאילו הבחור המסכן סובל כי אין לו את ההמצאה הכי חשובה של האנושות) היה שגוי. :)

עם SSD, עם HDD ואפילו עם floppy - אם היישומים של המשתמש לא מגיעים לגבול הזכרון הפיזי - אין שום טעם לשדרג זכרון.

חבל שבמקום לענות לעניין על השאלה, לא התאפקת ונסחפת לטרוליות שלך, בדחיפתך את תפיסת האישית (ואפילו ההגיונית) לגבי חשיבות הSSD. לא בכל שרשור צריך להזכיר שאתה סבור שצריך להרוס את קרתגו.

פורסם

בדחיפתך את תפיסת האישית (ואפילו ההגיונית) לגבי חשיבות הSSD. לא בכל שרשור צריך להזכיר שאתה סבור שצריך להרוס את קרתגו.

תפישה(קונספט) כותבים עם "ש".

וtmpusr הוא זה שהתחיל במלחמת דעות בנושא הSSD עוד לפני שהעובדות היו ברורות, לא אני.

התגובה היתה מיועדת אליו(בהמשך לדיון הקודם, כמו גם תגובתו אלי) ולא לפותח הדיון הזה(שקיבל תגובה נפרדת לעניין, ואפילו הצעה איך כן אפשר להפוך זיכרון נוסף לביצועים).

תחסוך ממני את הירידה לפסים אישיים.

אם מישהו עושה פה טרולינג אמיתי זה אתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים