עבור לתוכן

המלצה לעכבר

Featured Replies

פורסם

שלום

אשמח להמלצה לעכבר שיתאים לדרישות שלי

תקציב : 400 +-

כרגע יש לי g500 שהוא אחלה אבל מרגיש לי קטן אז אני רוצה עכבר גדול יותר .

כפתור פיסי לשינוי ה dpi עדיף.

אפשר לחרוג מהתקציב אם זה ממש הבדל בתחושה של החיישן ולא בגלל תוספת לדים וכפתורי מאקרו או דברים כאלה.

ראיתי את ה cm storm Sentinel Advance II שבגדול נראה לי יתאים בגלל הגודל אבל אני יודע שבדגם הקודם היו בעיות עם החיישן ואין לי מושג מה טיב החיישן בדגם הזה , אם מישהו התנסה או יודע אשמח למידע.

תודה מראש

פורסם

Mionix Naos 3200 הוא אפשרות טובה.

פורסם

לי יש את ה-CM כחודשיים והוא מצויין.

אני מאד מרוצה.

פורסם

אני משתמש בנאוס 3200 בעבודה, בעל יד גדולה. יכול להגיד שזאת כנראה הבחירה הטובה ביותר לעכבר בשימוש ארוך כרגע בשבילי

פורסם
  • מחבר

לגבי הנאוס

הבנתי שהחיישן שלו ממש רגיש כך שאם אתה מרים את העכבר לא גבוהה מהמשטח כי הגעת לסוף או משהו הוא עדיין מזהה אותו וזה יכול קצת להציק למי שיש משטח קטן (לי יש).

עוד אפשרויות?

לי יש את ה-CM כחודשיים והוא מצויין.

אני מאד מרוצה.

הוא משמש אותך גם למשחקים?

העכבר מרגיש גדול?

פורסם

ניתן להרים את ה-Mionix Naos 3200 לגובה של עד 3.5 מ"מ.

פורסם
  • מחבר

הכוונה שכשאני מרים מעל 3.5 מ"מ הוא הוא מפסיק לעקוב והסמן נשאר במקום?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

מסיקור שראיתי ברשת זה נראה שצריך להרים ממש גבוה כדי שזה לא ימשיך לעקוב , זה כנראה משהו שאני יידע רק בשימוש מעשי בכל אופן מחמת הספק יש אפשרות אחרת שתציג ביצועים דומים?

פורסם

Zowie AM GS ו-Razer Deathadder גם עכברים מומלצים.

Logitech G400 גם מומלץ אבל כתבת שה-G500 לא מספיק גדול עבורך אז כנראה שגם ה-G400 לא יתאים לך.

פורסם
  • מחבר

ה zowie נראה טוב אבל מנתונים יבשים של מידות קטן יותר מה g500 אולי הצורה מכפרת על הגודל , ראיתי שמוכרים אותו ב ivory ידוע למישהו אם אפשר לפתוח שם את הקופסה וממש להרגיש את העכבר?

פורסם

לגבי הנאוס

הבנתי שהחיישן שלו ממש רגיש כך שאם אתה מרים את העכבר לא גבוהה מהמשטח כי הגעת לסוף או משהו הוא עדיין מזהה אותו וזה יכול קצת להציק למי שיש משטח קטן (לי יש).

עוד אפשרויות?הוא משמש אותך גם למשחקים?

העכבר מרגיש גדול?

הוא משמש אותי בעיקר למשחקים.

אסטרטגיה ו-FPS.

הוא די גדול ויש לי כף יד גדולה. הוא מרגיש מאד נח.

לקחתי אותו אחרי שניסיתי בזיגזג גם את הלוגיטק 500 וגם RAZOR לא זכור לי בדיוק איזה.

כדאי לך לקפוץ אליהם לפחות לצורך הבדיקה של להרגיש ביד את העכברים השונים.

פורסם
  • מחבר

בזיגזג יש את הגרסה הישנה של ה sentinel ... כך שזה לא עוזר לי

כנראה שאנסה את מזלי באייבורי על הזואי או הסנטינל 2

פורסם

אל תשכח לעדכן לאחר שאתה קונה. גם אני מחפש עכבר גדול יותר (יש לי G400 והוא פשוט קטן מדי).

פורסם

DEATHADDER קצת יותר גדול, אבל הגובה הרמה של ה3.5G (גם BLACK EDITION) הוא מטורף. אם אתה משחק ברגישות גבוהה זה לא קריטי לך מה שכן ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים