עבור לתוכן

בפיכת ספק למודולרי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם אני ניסיתי לחפש בגוגל כל מיני קומבינציות עד שמצאתי את זה, ניסיתי דברים כמו :

blade connector

blade terminal

multi pin connector

multi blade terminal

car connector

automotive connector

ולא יצא לי בדיוק (חיפשתי בגוגל תמונות, ותמיד הייתי מקבל רק 1-2 תוצאות טובות) אז כהנראה שיש לזה שם אחר שאני לא יודע אותו

תחפש גם אפשרויות אם plug ו socket במקום connector/terminal

כמו כן אתה יכול לשאול במוסכים של חשמל רכיב וכדומה כי זה סוג של חיבורים שיש לפמים ברכב, אבל אני לא יודע אם יהיה להם כאלה "ריקים" - אוליי כל מה שיהיה זה כאלה שכבר מחוברים אליהם חוטים מוכנים....

פינה ממתכת - בסרגל מתכת רגיל יש פינה ממתכת (אבל פינה רגילה "החוצה", לא פינה "פנימה" אם זה מה שחיפשת), ואתה יכול להשתמש אם סתם דברים כמו חלק מתוך מארז וכדומה

יש כלי עבודה שמיועד למדידת זוויות ישרות (ב CNC וכו) ולא לחיתוך,הוא נראה כמו פינה ממתכת והוא נקרא beveled edge square או מד זווית (לא העגול מפלסטיק של הבית ספר) או זוויתן

אחרי הרבה חיפוש כושלים של הקונקטור שהצאתה לי החלטתי בכל זאת ללכת עם הקונקטור שהצאתי בהתחלה אבל יש לי רק שאלה אחת

אמרתה שבגלל שהפינים קטנים אז החיבורים בם העלי הרבה חוטים ובגלל שאני לא מצליח למצוא חיבור 8 פין (4+4) אז רציתי לדעת אם אני יכול לחבר כל חוט לפיו אחד בחיבור 4 פין שהצעתי קודם וזה יעבוד ? לפי מה שהבנתי בחיבור 8 פין (4+4) יש רק 12v+ ו ground

תודה

פורסם

תצתרך למצוא נתונים של הקונקטור שאתה רוצה לשים - כמה זרם לכל פין ? מה ההתנגדות במגע של הפינים ? (התנגדות גדולה = תצתרך יותר פינים) וכדומה

אם למשל אתה רוצ להעביר 16A וכל פין הוא 4A, אתה צריך מינימום תיאורטי של 4 פינים ביחד כדיי להעביר את הזרם (4 ל + ו 4 ל -, בסך הכול 8 ). המינימום התיאורטי הוא 4 פינים (לכל צד), אבל במציאות אין לך דרך להבטיח שהזרם מתחלק בצורה שווה בין כל הפינים (יתכן למשל ש 1 שנוגע קצת פחות טוב יעביר 3A ואז בגלל זה אחד אחר יעביר 5A ויתחמם) לכן רצוי לחבר יותר כדיי שיהיה מקדם ביטחון, עוד משהוא, רצוי לא לחבר גשרים בין הפינים אלא חוט לכל פין, כך אתה מנצל את ההתנגדות של החוטים כדיי לקבל עוד משהוא שיאזן קצת את הזרמים בין הפינים

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת גשרים?

ואני ישמח אם תענה לי גם על השאלה על שם הסקגל בסירטון שנתתי

פורסם

בלי גשרים = יש 4 חוטי +, 4 חוטי -, חיבור 8 PIN, כל חוט מגיע לפין 1 בחיבור

אם גשרים = אותו דבר בדיוק. אבל בנוסף, בתוך התקע יש חוטים קטנים שמחברים ביניהם את ה 4 פינים של ה +, וחוטים קטנים אחרים שמחברים את 4 פינים של ה -, וכך גם בשקע. החוטים הקטנים הם גשרים

שם הסרגל - אין לי שמץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים