פורסם 2013 באפריל 2912 שנים שלום,אני רוצה להפוך את הספק שלי למודולרי אבל הבעיה שלא הצלחתי למצוא קונקטורס שאפשר להבריג ללוח ברזל של הספק הפכתי את איבי ולא מצאתי כלום ופה אני מבקש את עזרתכםאני צריך חיבורים שאפשר להבריג ללוח ברזל של הספק עדיפות מאיביהחיבורים הם:חיבור 4 פיןחיבור 5 פיןחיבור 6 פיןחיבור 8 פיןחיבור 24 פין (אני עדיין לא סגור על אם אני יעשה גם את החיבור 24 פין מודולורי או לא כי בתכלס זה חיבור שחובה לחבר בכל מחשב ככה שזה אופציונלי כרגע)עוד שאלה קטנה אני זוכר שהיה פה איזה מדריך להפיכת הספק למודולרי אבל אני לא מוצא אותו כרגע ככה שבעיקרון לא צריך להוסיף דברים מיוחדים אלא רק לחתוך את הברזל של הספק בשביל להבריג עליו את הקונקטורס ולחתוך את הכבל ולהחלים מצד אחד חיבור נקבע שיוברג לספק ומצד שני חיבור זכר הבנתי נכון או שצריך להוסיף עוד דברים?תודה רבה
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים אתה מתכנן את זה לשם השעשוע? כי לקנות ספק חדש יהיה קל יותר ואפילו זול יותר.
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים מחבר קל יותר בטוח כיף פחות גם בטוח אבל למה זול יותר?כן זה לצורך השעשוע ככה שגם זול יותר לא ממש משנה לי אבל בכל מקרה אני לא מבין למה לקנות ספק 450W חדש מודולורי יעלה פחות מבערך 5-6 קונקטורים וכמה הלחמות?
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים מחבר אחרי עוד קצת חיפוש בגוגל ובאיבי הגעתי כרגע לכמה אפשרויותזה יכול להיות ל4PIN http://www.ebay.com/itm/2X-4Pin-Male-Female-Panel-Chassis-Connector-Kit-C146-/280762097083?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415eb99dbbנראה יפה ואיכותי ככה שזה נראה לי פיתרון טוב אם אני לא טועה יש גם כזה של 5PIN ככה שזה יכול לפתור גם את זהבקשר ל24PIN חשבתי על 25 PIN SERIAL CONNECTOR אבל זה מרובע וגדול ולא אסתתי ככה שאולי אני יוותר על זהבדקתי עוד קצת ויש את החיבור הנ"ל בגרסאת 4PIN 5PIN 6PIN ככה שנשאר לי רק 24PIN ו8PIN אני ישמח לרעיונות על מה לעשות עם שניהם ה24PIN אני יכול להשאיר מולחם אבל את ה8PIN אני מעדיף שלא מולחם ולא הצלחתי למצוא שום חיבור 8PIN (חשבתי אולי על שתיים של 4 אבל זה יתפוס הרבה מקום ויכול להיראות מוזר)תודה
פורסם 2013 באפריל 3012 שנים מחבר חיפשתי אבל לא הצלחתי למצוא מאריך שיש לי חיבור שאפשר לחבר ללוח ברזל של הזפק להבדיל ממה שהבאתי קודם
פורסם 2013 באפריל 3012 שנים יש חיבורים כמו אלהבין היתר חלק מהקונקטוים האלה מיועדים לחיבור גם על חוטים וגם בתוך פאנל, אתה חותך חור מתאים והקונקטור נכנס אליו ונתפס אם 2 קליקים (בחלק מהדגמים)http://www.autoelectricsupplies.co.uk/product/37/category/7יש מצב שתמצא כאלה גם מקומי במוסכים של חשמל רכב וכו. חוצמזה משתמשים איתם לפעמים גם במזגנים וכו - במזגנים מסוימים אפילו משתמשים אם קונקטורים שנראים בדיוק כמו ה pcie 6pin וכו (אבל לא יודע אם התאים המרובעים פינות חדות/לא חדות מסודרים באותה צורה כמו בספק של מחשב)
פורסם 2013 באפריל 3012 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובה מצאתי שם רק דגם אחד עם קליפ]סים שנתפסים והאמת שאף פעם לא יצא לי לעבוד עם חיבורים מהסוג הזה אז הייתי שמח להסבר קטן על איך הם נתפסים על הפאנל והאם יש אפשרות להשתמש בזה בלי לוחץ מולקסים (אם פלליר לדוגמא)תודה
פורסם 2013 באפריל 3012 שנים זה דוגמה כללית, תחפש בשם הזה חיבורים בעוד מקומותהחיבור מגיע בדומה למולקס - פלסטיק ופינים שאתה לוחץ. ניתן להשתמש בפינים אם פלאייר + הלחמה (כי הפלאייר לבד לא עושה מגע מספיק טוב - הלוחץ המקורי יוצר לחץ ששווה ערך לריתוך מבחינת חוזק החיבור) - אתה לוחץ כמה אם פלאייר כדיי ליצור "תעלה" סגורה + שהפין ייכנס לחיבור, ואז מלחים "לתוך" החלק שבו החוט לחוץ כדיי ליצור הלחמה בין המוליך לפיןיש כל מיני, הרוב שם זה כאלה שמתחברים באמצע חוטמאלה שמתקינים על פאנל ראיתיכמה סוגים (לא באתר הזה אלא בכלל) :חור בפאנל בגודל המתאים, החיבור נכנס אליו והתפס אם 2 קליקיםכנל רק שהחיבור נתפס על ברגיםחריצים קטנים בפאנל שהחיבור נתפס אליהם אם קליקים מקדימה (כלומר החיבור כולו עומד מבחוץ ולא עובר דרך חור בפאנל). החוטים יוצאים מהצד ממתחת לחיבור כלומר הם צריכים לעבור פנימה דרך חור נפרד (אוליי ניתן בחלק מהדגמים שהחור הזה יהיה מאחורי החיבור, לא בטוחכנל רק שהחיבור נתפס על ברגיםלספק אתה רוצה שהצד של החיבור שמקובע לספק יהיה "השקע" כלומר בלי פינים חשופים, כדיי שלא יקרה מצב שמשהוא מתכתי נוגע בפינים של חיבור שאינו נמצא בשימוש ומקצר
פורסם 2013 באפריל 3012 שנים מחבר אני חשבתי ללכת על מה שהצאתי למעלה ולחיבור 8PIN פשוט לשים שתי חיבורי 4PIN ואת החיבור 24PIN להשאיר מולחם אבל עכשיו אני רואה שהצד שנצמד לפאנל זה דווקא הצד עם הפינים החשופים ואתה אמרתה שזה צריך להיות חסוףזה קריטי הקטע הזה?והאם החיבורים שאני הצעתי למעלה יתאימו? כי כן ראיתי פרויקט של מישהו שעשה עם זה אבל זה היה פרויקט ישן אולי משהו השתנהאני מעדיף את החיבורים שהצעתי בגלל היופי יותר יפה החיבור מתכת הזה מאשר פלסטיק תודה
פורסם 2013 באפריל 3012 שנים זה קצת יותר "מתקדם" :בחיבורים הרגילים של הספק מגבלה הגדולה זה הזרם לכל פין. חיבורים מהסוג של PCIE / 24PIN / וכו מחזיים כ 4A לכל פין. מה שאומר שאם רוצים להעביר 8A צריך לפחוץ 2 פינים, 12A לפחות 3 פינים וכן הלאהאם החיבורים היו אם פינים גדולים יותר הם היו יכולים להשתמש אם חיבור 2 PIN ל PCIE, כי כל מה שיש שם זה פשוט + ו -.... הסיבההיחידה שיש שם 6 PIN ולא 2 זה כי צריך לחלק גם אתה + וגם את ה - על כמה פינים כי הפינים עצמם קטנים מידי בשביל הזרם שיש שםאז בחיבורים שהבאת, וגם בחיבורים שאני הבאתי, אם הפינים יכולים להחזיק זרם גדול יותר אתה יכול לשים חיבורים של פחות פינים... למשל, חיבורים שטוחים (הסוג הכי גדול, יש כמה) כשהם לחוצים טוב יכולים להעביר בקלות 16A על כל פין, אז אם כאלה בכלל אתה צריך רק + ו - ....סוג החיבורים מבחינת כיוון - זה יעבוד בכל מקרה, ההבדל וא מה קורה אם איזה שהוא מולקס טועה נוגע בחיבור פנוי של הספק. אם החיבור של הספק מבודד ליקרה כלום, אם החיבור מכיל מגעים חשופים יקרה קצר. תחשוב למשל למה בבית על הקירות יש שקעים ולמשירי חשמל יש כבל אם תקע. למה לא עשו הפוך - שמהקיר בולטים פינים מתכתיים ואז כבל של מכשירי חשמל "מתלבשים" על זה אם שקע כמו של כבל מאריך
פורסם 2013 באפריל 3012 שנים מחבר קודם כל ממש תודה על המידע אני לא הייתי חושב על זה ואתה צודקהחלטתי בכל זאת לחפש משהו בסגנון של מה שהבאתה לי הבעיה שלא משנה מה אני מחפש באיבי אני לא מצליח למצוא את זה (ניסיתי כל קומבינצית מילים מהשם בלינק שהבאתה לי )אני ישמח אם תיתן לי איזשהו שם שאני יכול לחפש באיבי ולקבל תוצאות של החיבור שהבאתה לי עוד שאלה קטנה לא באותו נושא אבל אני לא רוצה לפתוח סתם עוד נושאאני רוצה לקנות סרגל משולש שיש לו חתיכת מתכת שיוצאת ממנו ב90 מעלות ככה שאני יוכל להצמיד את הסרגל על פינה ולסרתת קו ישראני יודע שזה לא הכי מובן ככה אבל אני מקווה שמישהו הצליח להבין תודה רבה
פורסם 2013 באפריל 3012 שנים גם אני ניסיתי לחפש בגוגל כל מיני קומבינציות עד שמצאתי את זה, ניסיתי דברים כמו :blade connectorblade terminalmulti pin connectormulti blade terminalcar connectorautomotive connectorולא יצא לי בדיוק (חיפשתי בגוגל תמונות, ותמיד הייתי מקבל רק 1-2 תוצאות טובות) אז כהנראה שיש לזה שם אחר שאני לא יודע אותותחפש גם אפשרויות אם plug ו socket במקום connector/terminalכמו כן אתה יכול לשאול במוסכים של חשמל רכיב וכדומה כי זה סוג של חיבורים שיש לפמים ברכב, אבל אני לא יודע אם יהיה להם כאלה "ריקים" - אוליי כל מה שיהיה זה כאלה שכבר מחוברים אליהם חוטים מוכנים....פינה ממתכת - בסרגל מתכת רגיל יש פינה ממתכת (אבל פינה רגילה "החוצה", לא פינה "פנימה" אם זה מה שחיפשת), ואתה יכול להשתמש אם סתם דברים כמו חלק מתוך מארז וכדומהיש כלי עבודה שמיועד למדידת זוויות ישרות (ב CNC וכו) ולא לחיתוך,הוא נראה כמו פינה ממתכת והוא נקרא beveled edge square או מד זווית (לא העגול מפלסטיק של הבית ספר) או זוויתן
פורסם 2013 באפריל 3012 שנים מחבר בקשר לקונקטורים ממש תודה אני יחפש אם יש לך עוד רעיון לקונקטור שיכול להתאים לפרויקט הזה (משהו שיותר קל למצוא באיבי לדוגמא) זה יהיה מעולה בקשר לסרגל משולש מה שאתה הצאתה גם יכול לעזור לי אבל אני התכוונתי לזה בדקה2:20 עד 2:25 הוא משתמש גם במה שאתה אמרתה וגם בעוד סרגל משולש הסרגל משולש זה מה שאני רוצה את השם שלו תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.