עבור לתוכן

העברת נתונים בין מחשב נייד לנייח

Featured Replies

פורסם

יש אפשרות להיתחבר עם מחשב נייד למחשב נייח כדי להעביר דברים?

אולי כבל USB מהמחשב נייד לנייח ,יש חייה כזאת?

פורסם

תתחבר בEthernet (היום כל NIC הוא auto MDI/X), תגדיר לשני המחשבים כתובות באותו סגמנט ותעביר הכל בSMB.

פורסם
  • מחבר

דיברת אלי סינית ;)

אשמח ליותר פירוט

פורסם

מה שאני לפעמים עושה כאין לי כוח להגדיר רשת ביתית שלפעמים עובדת לפעמים לא..(אצלי);

אני פותח את המכסה התחתון של הנייד, שולף משם בזהירות את הדיסק קשיח, ומחבר אותו עם כבל Sata וחשמל ישירות למחשב הנייח :-P

אבל אם אתה לא יודע איך עושים את זה ובמיוחד אם יש לך אחריות על הנייד אז כדאי שלא תעש את זה.

תנסה להגדיר רשת ביתית בין 2 המחשבים.

תבדוק בפורום רשתות מחשבים.

פורסם

דיברת אלי סינית ;)

אשמח ליותר פירוט

הוא לא דיבר אליך סינית - אבל הנה הסבר יותר נרחב

לכל מחשב יש כרטיס רשת? חבר ביניהם כבל - תגדיר לשניהם כתובות באותו טווח ובאותה מסכת רשת - שתף את מה שאתה רוצה להעברי - לאחר מכן תפנה ממחשב אחד לכתובת של השני.

לא מסתדר?

תתחיל לנסות ומכאן נסייע לך

לגבי לפרק את הדיסק ולחבור במחשב השני כמשני ולהעביר - אין לי ספק שזה מה שאני הייתי עושה (זה יותר מהיר ומבחינתי פחות כאב ראש) - אבל כמו שנאמר אם אתה לא יודע איך לבצע - תמנע.

הערת אגב - הפורום הזה נועד לתת סיוע - הוא לא נועד שיאכילו אנשים עם כפית - מינימום אתה צריך לסייע לנו לסייע לך

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

...אולי כבל USB מהמחשב נייד לנייח ,יש חייה כזאת?

יש. לא מבין את הטעם בזה (מאותן סיבות שפורטו לעיל)

http://www.amazon.com/Plugable-Transfer-Cable-Windows-Vista/dp/B005OTPVMY

זה מזכיר לי לפני שנים רבות שהייתי משתמש ב-LAPLINK עם כבל מקבילי כדי להעביר מידע בין מחשבים שלא היו ברשת ואסור היה לי לפתוח

אותם.

אני מזדקן

פורסם

כשמשתמשים בWindows לחיבור כזה, לרוב גם לא צריך להגדיר כתובות IP, כי הAPIPA ידאג להם לכתובות.

פורסם

יתכן ותצטרך כבל רשת מוצלב ( החוטים מוצלבים כך שקליטה בצד אחד מחוברת לשידור בצד השני) אפשר לבקש שיעשו לך בחנות בעלות סימלית....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים