עבור לתוכן

התקן USB לא מזוהה

Featured Replies

פורסם

הבעיה התחילה למעשה בקורא כרטיסי הזיכרון המובנה במארז של EZCOOL EZF22030 .

עד כמה שזכור לי כשעבדתי עם מערכת ה XP הכל היה תקין.

כשעברתי לוינדוס 7 בכול פעם כשהייתי מדליק את המחשב הייתי מקבל את ההודעה שלא זוהה התקן USB.

ניסתי מספר פעמים למחוק את הדרייבר ולרסט את המחשב על מנת שהמערכת ההפעלה תזהה שוב את קורא כרטיס הזיכרון, אך ללא הועיל.

התקנתי תוכנה למציאת דרייברים, גם זה לא עזר. התקנתי את הדרייבר מהדיסק של לוח האם ונדע.

לאחרונה ניתקתי את הכבל נתונים של קורא כרטיסי הזיכרון מלוח האם. תוך כדי הניתוק ניתקתי גם את הכבל נתונים של שיקעי ה USB בפרונט של המארז, לאחר שחיברתי שוב את הכבל נתונים של הUSB למקומו, ללא הכבל נתונים של קורא הכרטיסי זיכרון. התחלתי לקבל שוב פעם את אותה הודעה מרגיזה ברגע שהייתי מכניס התקן לשקע ה USB מקדימה.

מה שקורה היום זה שכבר אפילו את ההודעה אני לא מקבל והמחשב לא מזה שום התקן של USB בפרונט של המארז.

הכבל מחובר כמו שצריך.

האם ניתן לעשות משהו בנידון?

פורסם

אם הכל מחובר ללוח אם כמו שצריך..ולא התבלבלת בין הקטבים..

אז תנסה לעשות Fail safe defaults לביוס. אולי משהו דפוק בהגדרות.

אם הוא לא מזהה את ההתקן אלה הדברים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם חוץ מדרייבר.

נ.ב.

אפשר גם ללכת קיצוני ולהוציא את הסוללה של הביוס לכמה שניות ואז להחזיר.

ועוד משהו.. כשמחקת את הדריברים, מחקת אותם דרך ה Device manager ומחקת את כל מה שהיה תחת Universal Serial Bus controllers?

איזה לוח אם יש לך?

תנסה להיכנס לאתר החברה של הלוח, למצוא את הדריברים הרשמיים של החברה בשביל הלוח שמתאימים ל WIN7, (אל תשכח לבחור 32/64 ביט).

פורסם

יש מצב לא רע שהבקר נשרף. בד"כ יש חיבור בלוח אם לעוד 2 יציאות. תבדוק אם יש לך ותחבר את הכבל הנ"ל אליו.

פורסם
  • מחבר

ביצעתי את כל מה שכתבתם פה כולל מחיקת הדרייבר דרך ה Device manager למעט התקנת דרייברים מאתר הייצרן של לוח האם (מחכה לעזרה של חבר).

מה הכוונה להתבלבל בין הקטבים?

הם לא יכולים להכנס בצורה הפוכה.

פורסם

בחלק מהמארזים החוטים מגיעים נפרדים ולא מסודרים כמו אצלך. בדקת אם יש לך עוד כניסה פנויה על הלוח?

פורסם
  • מחבר

יש שלושה כניסות ובדקתי את כולם.

דרך אגב בכול פעם שהיתי בודק כניסה מסויימת משהו היה מתחרבש לי במחשב.

פעם אחת הוא לא נדלק, החלפתי את הבטריה והוא יתעורר לחיים. פעם אחת הוא לא רצה להעלות לי את מערכת ההפעלה (התעקש שאני יעשה לו בוט).

בקיצור כל פעם בלגן אחר.

דרך אגב אחרי שביצעתי אתמול את ה load fail safe defults חזרתי לקבל את ההודעה על ההתקן USB הבילתי מזוהה.

פורסם
  • מחבר

לצערי גם הדרייברים מאתר היצרן לא פתרו לי את הבעיה.

פורסם

תחליף לוח אם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים